Szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. III d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar; regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy; przyprawy, naturalny aromat papryki.
wysoka zawartość Omega-3, doceń polskie, Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
Łosoś Ustka
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Puszka konserwowa
Polska
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2