Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 6221 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6221 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka doręczona profesjonalnie zapakowana. Towar nie uszkodzony. Bardzo dziękuję.

, 2019-09-21 18:45:32
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka dostawa. Rewelacja!!! W ciągu 24 godzin, paczka była już w domu. Wszystko super starannie i bezpiecznie zapakowane. Super sklep, super obsługa, super pakowanie (zam. 907206) , 2019-09-21 13:19:02
Opinie klientów dodomku.pl Nie otrzymalam chleba orkiszowego iBaby zrodlanej 3l, a warzywa i owoce pozostawialy sporo do zyczenia. , 2019-09-21 12:14:21
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2019-09-21 10:19:31
Opinie klientów dodomku.pl Najlepszy internetowy sklep z towarami spożywczymi. Perfekcyjna obsługa, perfekcyjnie pakowanie, perfekcyjne dostarczanie. Kurierzy DPD niezawodnie. Polecam wszystkim , 2019-09-21 08:34:58
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, szybko i sprawnie. , 2019-09-20 16:35:23
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie, dziękujemy, pozdrawiamy. J. z Mamą. , 2019-09-20 14:09:30
Opinie klientów dodomku.pl Brak spakowanych produktow ktore byly uszkodzone w poprzednim zamówieniu Brak gratisu oraz zle dołączona lista produktów z nie moim zamówieniem przez co brak mozliwosci pobrania faktury , 2019-09-20 11:54:24
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2019-09-20 11:40:28
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze super, dostawa w planowanym terminie, dobrze spakowane, polecam wszystkim :) , 2019-09-20 11:24:57
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja! Wszystko zgodnie z zamówieniem, towar super i błyskawiczna, idealnie zapakowana przesyłka. Wyjątkowa życzliwość wobec klienta. Mój ulubiony sklep. Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i SZCZERZE POLECAM! , 2019-09-20 11:11:43
Opinie klientów dodomku.pl Paczka przyszła szybko lecz niestety pudełko które zostało zamówione do niczego się nie nadaje ponieważ jest pęknięte. Więc mleka w nie nie wsype , 2019-09-20 09:30:46
Opinie klientów dodomku.pl Towary zgodne z zamówieniem, jedynie faktura dołączona wraz z nimi nie była moja. Poza tym błyskawiczna przesyłka. Polecam robić tu zakupy. , 2019-09-19 20:58:08
Opinie klientów dodomku.pl polecam strone. Produkty super jakosci i paczka dostarczona blyskawicznie. , 2019-09-19 20:02:39
Opinie klientów dodomku.pl wszystko OK!!! , 2019-09-19 17:31:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko Super , 2019-09-19 15:50:12
Opinie klientów dodomku.pl Najleszy sklep w Polsce! nigdy sie nie zawiodlam, dziekuje tez kurierowi Dpd z Walbrzycha za wnoszenie czesto ciezkich paczek do domu!!!! bardzo dziekuje ! , 2019-09-19 14:16:54
Opinie klientów dodomku.pl Ekspresowa wysyłka, porządnie zapakowana paczka. , 2019-09-19 14:07:15
Opinie klientów dodomku.pl Paczka została odebrana w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia, produkty zostały doręczona wszystkie w nienaruszonym stanie. Kurier również bardzo miły , 2019-09-19 13:47:10
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za dostarczenie mojej paczki.Super , 2019-09-19 13:36:43
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok pozdrawiam , 2019-09-19 11:55:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. , 2019-09-19 11:55:38
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko super. Jestem bardzo zadowolona. , 2019-09-19 09:45:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super zgodnie z zamówieniem. , 2019-09-19 07:01:58
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2019-09-18 20:03:14
koszyk z zakupami
zwiń koszyk