Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 7081 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 7081 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie i profesjonalnie , 2020-01-18 14:21:38
Jestem jak zwykle usatysfakcjonowana\nJolanta Gawlikowska 2020-01-18 20:19:19
Opinie klientów dodomku.pl Super! Szybko! Bardzo ładnie zapakowane! Polecam! , 2020-01-18 13:36:18
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa zgodna z zamówieniem. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam! , 2020-01-17 21:08:30
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze ok. , 2020-01-17 19:39:11
Opinie klientów dodomku.pl Pierwsze zakupy ale nie ostatnie. Polecam każdemu!!! , 2020-01-17 16:48:50
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze, wszystko bardzo dobrze zapakowane, bardzo szybka dostawa , 2020-01-17 16:00:47
Opinie klientów dodomku.pl Miła i odpowiedzialna obsługa potrafiąca zaspokoić potrzeby każdego klienta. Szybka przesyłka i świeże produkty. Polecam , 2020-01-17 15:19:19
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie, dziękujemy P.Małgorzacie Fisch, pozdrawiamy. Joanna z Mamą , 2020-01-17 15:05:26
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo zadowolona,doskonaly sklep , 2020-01-17 14:31:46
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie i błyskawicznie zrealizowane zamówienie. , 2020-01-17 14:25:15
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle sprawnie i szybko , 2020-01-17 13:52:59
Opinie klientów dodomku.pl SWIETNIE,PERFEKCYJNIE,MOZNA POLEGAC NA SKLEPIE
, 2020-01-17 13:13:18
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny jestem mega zadowolona świetny sklep wszystko starannie zapakowane dużym atutem jest tez ze można sobie wybrać dzień dostawy , 2020-01-17 13:07:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko rewelacyjnie. , 2020-01-17 12:58:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super :) dostarczone zgodnie z planem :) jeden z przyjemniejszych kurierów :) , 2020-01-17 12:06:25
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka przesyłka. Towar profesjonalnie zapakowany. , 2020-01-17 11:33:54
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna komunikacja, super pakowanie. Wszystko na piatke. Dziekuje. , 2020-01-16 20:40:08
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki jesteście ok , 2020-01-16 17:17:14
Opinie klientów dodomku.pl paczka doszla w 3 dni od momentu zamowienia.mieszkam we wloszech i jestem zadowolona ze znalazlam wasz sklep. produkty doszly swieze i nie uszkodzone. widac ,ze jestescie firma powazna i profesjonalna. , 2020-01-16 14:20:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie! Zamówienie zapakowane bardzo starannie, szybka realizacja zamówienia. , 2020-01-16 13:27:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok polecam , 2020-01-16 13:20:29
Opinie klientów dodomku.pl Super super polecam zwlaszcza zakupy dla Mamy w Polsce , a mieszkajac samemu w USA. , 2020-01-16 13:03:10
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybkie dostarczenie przesyłki, jak zawsze super zabezpieczenie i wysoka jakość. , 2020-01-16 12:21:25
Opinie klientów dodomku.pl Kompletne, zabezpieczone i na czas. Polecam. , 2020-01-16 10:51:20
Opinie klientów dodomku.pl Pudełka zgodne z opisem , 2020-01-16 09:46:11
koszyk z zakupami
zwiń koszyk