opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 13111 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 13111 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestem radosny szczęśliwy i zadowolony z zakupu u państwa dziękuję i pozdrawiam serdecznie poleciłem państwa produkty mojej rodzinie pięknie były zapakowane odzielnie i bezpiecznie do mnie dotarły , 2021-10-25 23:21:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty dotarły do mnie w idealnym stanie. Dziękuję! , 2021-10-25 15:48:42
Opinie klientów dodomku.pl Czas realizacji, dostawa, pakowanie PERFEKT Zostaje stałym klientem :-) , 2021-10-25 14:38:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku , 2021-10-25 14:20:41
Opinie klientów dodomku.pl Witam Paczka zapakowana perfekt . Starannie zapakowane i widać troskę o klijenta .Oby tak było zawsze czego Państwu życzę . Frank K , 2021-10-25 12:01:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-10-25 10:44:22
Opinie klientów dodomku.pl wszystko jak zwykle w jak najlepszym porzadku.PROFESJONALIZM W 100%!!!!!!!!! , 2021-10-24 19:39:36
Opinie klientów dodomku.pl Zakupiony towar pierwsza klasa i bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Polecam zakupy w dodomku.pl , 2021-10-22 19:51:41
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy sklep z wysyłka zagranice do którego nie mam żadnych zastrzeżeń! Moje pierwsze i napewno nie ostatnie zamowienie. Serdecznie polecam!! , 2021-10-22 16:08:35
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa , 2021-10-22 14:32:01
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo solidnie zapakowane. , 2021-10-22 10:12:16
Opinie klientów dodomku.pl Towar spakowany idealnie! Zakupy były spore, więc zostały spakowane do 2 kartonów i to było o.k. Jednak InPost jedną paczkę dostarczył mi w środę, drugą w czwartek i to nie było o.k. , 2021-10-22 09:38:02
Opinie klientów dodomku.pl Co sie z wami dzieje?? Brak towaru, zgniecione serki, avocado i gnijący grefrut oaz kapusta!!! Do tej pory było wzorowo a to zamówienie zrealizowane koszmarnie. , 2021-10-21 19:57:50
Opinie klientów dodomku.pl Jeden sloik rozbity, 2 sloik miesne nie zakrecone. , 2021-10-21 19:25:57
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszy porządku , 2021-10-21 17:26:19
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle szybko, sprawnie . Produkty perfekcyjnie zapakowane , 2021-10-21 15:59:00
Opinie klientów dodomku.pl Sprzedawca godny zaufania. Szybko , profesjonalnie i życzliwie. POLECAM , 2021-10-21 14:22:46
Opinie klientów dodomku.pl Towar dostarczony w terminie, nic się nie wylało ani nie pogniotło.Warzywa świeże, reszta ( wędliny sery,)z wkładem chłodzącym doszły dość chłodne. , 2021-10-21 13:33:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka wysyłka, towary bardzo starannie zapakowane. Wszystko na plus , 2021-10-21 12:51:39
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty były starannie spakowane i ułożone. Sloiki opakowane i dodatkowo umieszczone w foli w razie stłuczki/ ale to raczej nie możliwe przy takim starannym opakowaniu/, produkty starannie w paczce rozmieszczone, same pozytywne opinie. , 2021-10-21 11:35:18
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie polecam. Produkty idealnie spakowane. Byłam miło zaskoczona. , 2021-10-21 10:46:16
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane szybko.Jestem zadowolona z zakupu polecam wszystkim. , 2021-10-21 06:47:54
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybkie dostarczone paczki wszystko pięknie zapakowane polecam wszystkim mieszkającym w kraju i za granicą , 2021-10-20 22:21:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko slicznie i sprawnie zapakowane..dostarczenie za granice 3 dni, co jest super fajne...Firma do domku jest najlepsza online. bardzo dziekujemy za dostarczanie pysznych polskich produktow, around the Europe. Dalszego powodzenia... , 2021-10-20 22:08:23
Opinie klientów dodomku.pl Paczki zapakowane starannie , produkty takie jak warzywa, owoce zapakowane są w opakowania papierowe. Problem jak zwykle z kurierem, po negocjacjach wniósł na pierwsze piętro. Mieszkam sama i jestem niepełnosprawną osobą a sąsiadów mam emerytów. Z tego wynika, że nie jest dodomku tylko pod blok. Pozdrawiam , 2021-10-20 22:03:16
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5