opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 12701 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12701 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa , 2021-07-27 12:24:21
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie i szybko, polecam! , 2021-07-27 08:23:12
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa OK! , 2021-07-27 07:54:59
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie terminowe, zapakowane starannie, wszystko ok. Polecam. , 2021-07-26 16:58:27
Opinie klientów dodomku.pl Za długi termin dostawy , 2021-07-26 16:43:37
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko tak jak zwykle, czyli SUPER. Staly klient , 2021-07-26 15:57:55
Opinie klientów dodomku.pl Jeszcze tak super zapakowanej paczki nie widzialam. Wszystko starannie zawiniete. Na pewno bede jeszcze od Was zamawiac. , 2021-07-26 15:47:01
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2021-07-26 15:13:01
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze jestem zadowolona. , 2021-07-26 13:45:41
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy zapakowane po mistrzowsku. Zawsze są starannie zapakowane, ale tutaj każda nawet najmniejsza rzecz była doskonale zabezpieczona., chociaż zakupy były naprawdę duze. Brawa dla osoby pakującej. Dziękuję i pozdrawiam. , 2021-07-26 10:44:38
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo staranne pakowanie, niespotykane w innych sklepach. , 2021-07-26 08:35:57
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK ! , 2021-07-24 15:37:28
Opinie klientów dodomku.pl Towar zapakowany doskonale, w czasie transportu - zero szkód! Otrzymałem wszystko co zamówiłem a nawet więcej- jako wypełniacz trzy butelki wody źródlanej. , 2021-07-24 06:32:12
Opinie klientów dodomku.pl Dobry kontakt telefoniczny, szybka reakcja w przypadku pomyłki, towary spożywcze zapakowane solidnie i bezpiecznie, a przy tym produkty wymagające niskiej temperatury były chłodne. A mamy lato Polecam i zachęcam do korzystania! , 2021-07-23 20:08:20
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona- zakupy super.Wszystko pięknie zapakowane.Dziekuje za wspaniałą obsługę klienta.Polecam. , 2021-07-23 12:40:35
Super 2021-07-26 19:00:45
Opinie klientów dodomku.pl Jest ok dzięki,,,,, , 2021-07-22 21:23:14
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bardzo starannie. , 2021-07-22 17:15:56
Opinie klientów dodomku.pl Sklep internetowy Dodomku jest niepodwazalnie najlepszy z istniejacych, perfekcyjnie zapakowane produkty, szybkosc dostawy i starannosc tej firmy, jest ogromna przyjemnoscia, dziekujemy calej zalodze za pyszne polskie produkty ktore dzieki Wam sa dostarczane na nasze stoly, gdziekolwiek mieszkamy. , 2021-07-22 15:00:58
Opinie klientów dodomku.pl Podziękowanie dla kuriera: Jak wiele razy, tak i dziś paczkę doręczono w zaplanowanym czasie do mieszkania. Mam 87 lat i duże trudności w chodzeniu więc jest to dla mnie bardzo ważne, nie mam żadnej możliwości na inne zakupy... Cieszy mnie również uprzejmość kuriera. , 2021-07-22 14:12:50
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze i bardzo szybko zrealizowane zamówienie, , 2021-07-22 14:04:55
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie zapakowane, szybka dostawa jak zawsze super. Polecam. , 2021-07-22 13:54:59
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bez zastrzeżeń. Zapakowane idealnie. Zrealizowane szybko i terminowo. Zawartość zgodna z zamówieniem i gratis :D. Gorąco polecam. , 2021-07-22 13:47:11
Opinie klientów dodomku.pl Nie wiem jak to zrobiliście, sosy zamówiłem wczoraj po godz 21, dzisiaj przed 13 już zajadam sosy. Wielki szacuneczek! , 2021-07-22 13:18:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zwykle perfekcyjnie spakowane i dotarło na czas , 2021-07-22 12:13:35
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie , 2021-07-22 10:35:45
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5