opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 12065 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12065 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie , 2021-04-21 05:21:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Towar dobrze zabezpieczony i zapakowany. Jestem bardzo zadowolona z zakupow , 2021-04-21 00:26:30
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje bardzo, jak zawsze na poziomie: produkty, terminy , pakowanie. Serdecznie pozdrawiam , 2021-04-20 16:45:16
Opinie klientów dodomku.pl Super spakowane. Polecam , 2021-04-20 15:33:14
Opinie klientów dodomku.pl Profesjonalnie-jak zawsze!:) , 2021-04-20 15:28:18
Opinie klientów dodomku.pl Polecam, pozdrawiam. Joanna , 2021-04-20 15:25:09
Opinie klientów dodomku.pl Od dawna korzystam z usług dodomku.pl. Rzetelna firma, szeroki asortyment produktów, szybka realizacja i dostawa. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę. , 2021-04-20 10:37:05
Opinie klientów dodomku.pl Produkty w dobrym stanie. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam. , 2021-04-20 09:54:13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dostarczone w nalezytym porzadku i wlasciwa jakos produktow. , 2021-04-19 15:19:58
Chcialam dodac ze kilka razy zamawialam rozne produkty i wszystko zawsze perfect. 2021-04-19 15:22:18
Opinie klientów dodomku.pl Polecam zakupy w tym sklepie. Produkty zapakowane bardzo solidnie, doręczona również w sposób bardzo dobry. Jeszcze raz poleam , 2021-04-19 13:21:27
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko błyskawicznie , najwyższej jakości , 2021-04-19 10:13:05
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2021-04-19 08:10:59
Opinie klientów dodomku.pl Witam, Po raz kolejny zamawialiśmy zakupy , jesteśmy bardzo zadowoleni jak i z zapakowania zakupów z wielką starannością, jak również z produktów. Na pewno skorzystam jeszcze nie jeden raz . Pozdrawiam , 2021-04-19 07:36:41
Opinie klientów dodomku.pl polecam, jak zawsze zapakowane perfekt i w terminie dostarczone. , 2021-04-19 05:14:23
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowane, termin dotrzymany, jakosc towarow bez zastrzezen , 2021-04-18 09:38:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku, z jednym wyjątkiem. Strogonow dotarł w uszkodzonym opakowaniu i zawartość wyciekła do kartonu. Ale myślę, że to wypadek przy pracy, bo zawsze było wszystko super. , 2021-04-18 09:24:25
Opinie klientów dodomku.pl Byłam zaskoczona jak szybko zamówione produkty dotarły do mnie. Fantastycznie polecam , 2021-04-17 20:45:11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko excellent dostarczone, jestem bardzo szczęśliwa, że was znalazłam w internecie! , 2021-04-17 20:33:46
Opinie klientów dodomku.pl Juz trzeci raz zamawiam i jest super dziekuje bardzo za mozliwosc kupowania polskich produktow , 2021-04-17 19:52:25
Opinie klientów dodomku.pl super szybka wystawa, dobre i swieze! , 2021-04-17 19:51:42
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze super zapakowane plus szybka dostawa. Polecam , 2021-04-17 14:38:23
Opinie klientów dodomku.pl To nie był mój pierwszy zakup. Mogę polecić zarówno jakość produktow jak i staranność ich pakowania. Z pewnością skorzystam w najbliższej przyszłości. Wielki plus za możliwość dostarczenia w sobotę. , 2021-04-17 12:56:42
Opinie klientów dodomku.pl komunikacja e-mailem jest super , produkty dostarczone bardzo dobrej jakosci , dzieki , 2021-04-17 12:08:05
Opinie klientów dodomku.pl W tych trudnych czasach proste zakupy. Korzystałem, korzystam i będę korzystał. Polecam. , 2021-04-17 12:07:05
Opinie klientów dodomku.pl Towar super, dostawa błyskawiczna. Polecam , 2021-04-17 11:58:16
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5