opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 11092 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 11092 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie zapakowane i zabezpieczone, produkty świeże. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, . Dziękuję za waszą pracę i też za słodki dodatek-miły gest. , 2021-01-28 13:25:38
Opinie klientów dodomku.pl Wczoraj zamówione a dziś już w domu. Tak jak zawsze wszystko idealnie spakowane i na czas dostarczone. Bo wiadomo czas dla młodej mamy się liczy. Jeżeli chodzi o mleko i obiadki by były na czas dostarczone. Także polecam sklep bo mają konkurencyjne ceny jeżeli chodzi o produkty HiPP. , 2021-01-28 13:14:11
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję, wszystko w najlepszym stanie. , 2021-01-28 12:12:53
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle OK! , 2021-01-28 12:11:20
Opinie klientów dodomku.pl Dzien dobry, moje zamowienie zostalo zorganizowane bardzo sprawnie. , 2021-01-28 10:36:27
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale,produkty,doskonała dostawa! Nie pozostaje nic innego, jak korzystać z tego wzorcowego serwisu! Polecam , 2021-01-28 10:02:27
Opinie klientów dodomku.pl , 2021-01-27 22:08:53
Opinie klientów dodomku.pl Ekspresowa przesyłka, wszystko dobrze zapakowane. , 2021-01-27 20:41:02
Opinie klientów dodomku.pl Dobry towar. Expressowa wysyłka. Doskonale zapakowane i zabezpieczone. Co można chcieć więcej. Dziękuję i polecam innym klientom. , 2021-01-27 20:25:45
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dostarczona expresowo perfekcyjnie zapakowana , 2021-01-27 20:23:39
Opinie klientów dodomku.pl Jestem mile zaskoczona ze tak szybko przyszła paczka i bardzo starannie zapakowane i odpowiednio do danych rzeczy co były w kartonie. Napewno jeszcze wrócę. , 2021-01-27 20:04:28
Opinie klientów dodomku.pl To niesamowite, ale zamówienie kolejny raz dotarło do mnie kurierem już z na drugi dzień zawsze starannie zapakowane w kartonowe pudełka. Polecam! , 2021-01-27 19:51:27
Opinie klientów dodomku.pl Zrobiłem zakupu po raz pierwszy w sklepie dodomku.pl i będę napewno korzystał bardzo często, moja Mama mieszka w Polsce a ja poza krajem wiec czasami mogę jej zrobić zakupy ,,niespodzianke. Wszystko zostało dostarczone wręcz ekspresowo i zostało zapakowane w taki sposób ze nawet Chleb dotarł cały. Takiego serwisu szukałem i polecam w 100% , 2021-01-27 19:33:19
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo polecam wszystkim! Produkty byly starannie zapakowane. Kurier pomogl wniesc ciezkie kartony mojej mamie do domu. Realizacja zamowienia - bardzo szybka. , 2021-01-27 18:42:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super i gorąco polecam , 2021-01-27 18:33:59
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep, wszystko doskonale zapakowane, ogromny wybór artykułów. Bardzo lubię kupować w tym sklepie. Pozdrawiam , 2021-01-27 18:19:44
Opinie klientów dodomku.pl Fantastyczna miła obsługa , 2021-01-27 18:06:58
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko starannie zapakowane, zamowienie kompletne, szybko dostarczone. , 2021-01-27 18:02:38
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane bardzo szybko- złożone wczoraj w południe dotarło na drugi kraniec Polski na następny dzień po południu (godz.16,00). Owoce i warzywa świeże, nabiał i wędliny też. , 2021-01-27 17:59:28
Opinie klientów dodomku.pl Zamowienie zrealizowano bardzo szybko i starannie , wszystkie produkty swieze i dobrze zapakowane , 2021-01-27 17:07:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super ! Polecam ! , 2021-01-27 16:18:25
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja,a ja,dokładne opakowanie. , 2021-01-27 15:39:10
Opinie klientów dodomku.pl Super serwis. Szybka dostawa i wszystko starannie zapakowane i świeże. Duzy wybór produktów. Polecam i na pewno będę dalej tu składać zamówienia , 2021-01-27 14:32:08
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super jak zwykle! , 2021-01-27 13:47:23
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2021-01-27 13:44:07
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5