Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 5827 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5827 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Polecam firmę do domku.pl
Szybko tanio pod każdy adres!!!
, 2019-07-20 15:37:00
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo dobrze.Szybko i w calosci. , 2019-07-20 13:38:26
Opinie klientów dodomku.pl Super produkty i wspaniale zapakowane! , 2019-07-20 08:15:50
Opinie klientów dodomku.pl Polecam! , 2019-07-19 20:57:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze szybko i w całości dotarło:) I kolejne gratisy z hippa (kaszki i deserek) , 2019-07-19 20:21:45
Opinie klientów dodomku.pl Poczka dostarczona do hiszpanii w ciagu 5 dni, wedline jeszcze byly zimne i to ogromny plus. Jedyny minus byl ze paczka majaranku sie rozwalilo ale tak wszystko perfekcyjnie. Bardzo polecam! , 2019-07-19 19:40:10
Opinie klientów dodomku.pl super szybka dostawa , super świeże , super smak , 2019-07-19 17:49:46
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko! Starannie zapakowane! Dziekuje za prezenty! , 2019-07-19 15:55:43
Opinie klientów dodomku.pl Stronę znalazłam przypadkiem kiedy byłam w ogromnej potrzebie pomocy dalszej rodzinie, na dodatek w bardzo niekorzystnym czasie (dzień przed Bożym Ciałem). Pani z którą miałam pierwszy kontakt to rewelacja - zarówno profesjonalizm jak i ogromna empatia, podobnie właściciel, pomimo, że wpłata mogła jeszcze zostać nie zaksięgowana to w pełni zrozumiał sytuację i uzyskałam pozwolenie na realizację dostawy. Pełny profesjonalizm, wszystko OK!! Bardzo dziękuję:) , 2019-07-19 15:37:18
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2019-07-19 14:59:49
Opinie klientów dodomku.pl Tradycyjnie kilku rzeczy brakuje, niektóre pogruchotane a inne perfekcyjnie zapakowane, a co do gratisów, to takowych nie miewam. , 2019-07-18 21:53:43
Opinie klientów dodomku.pl dostawa zamówionego towaru pozytywnie porażająca, po południu zamówiłem rano o 9,00 kurier był u drzwi. A o 10,00 dżem się gotował. Dzięki ! , 2019-07-18 20:18:17
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa do Francji 3 dni .Produkty zabezpieczone przed uszkodzeniem i ciepłem. Wszystko dotarło w idealnym stanie. Polecam wszystkim ten sklep. Ja już kilka razy korzystałam i jestem zadowolona. , 2019-07-18 19:27:03
Opinie klientów dodomku.pl Znalazłam tę stronę przypadkiem i miałam pewne wątpliwości robiąc zamówienie, ale kiedy odebrałam paczkę - zmieniłam zdanie. Zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo, wszystko się zgadza, ceny zamówionych towarów bardzo korzystne. Poza tym, to jedna z najlepiej zapakowanych paczek jakie otrzymałam - solidnie zabezpieczone i ułożone tak, że nie miało jak się uszkodzić.

Jestem bardzo zadowolona, a gratis (słoiczek) na pewno wykorzystamy za jakiś czas :)

POLECAM!
, 2019-07-18 19:22:35
Opinie klientów dodomku.pl polecam, szybka realizacja zamówienia , 2019-07-18 19:17:15
Opinie klientów dodomku.pl Szybka przesyłka, następnego dnia rano miałam paczkę w domu. Mleko w opcji 4szt. znajduje się w opakowaniu zbiorczym producenta. Cała przesyłka zapakowana starannie. Polecam zakupy w tym sklepie. , 2019-07-18 18:49:43
Opinie klientów dodomku.pl długo trwało zanim paczka została skompletowana. Zamówienie składałam 10 lipca a dopiero 17 wyruszyła do paczkomatu. Tak wszystko super , 2019-07-18 16:20:09
Opinie klientów dodomku.pl Zapakowane mniej starannie niż pierwsza paczka i tylko 1 gratis tym razem ostatnio były aż 3 :) szybko paczka dotarla do domku. , 2019-07-18 14:43:22
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa błyskawiczna, wszystko starannie zapakowane. Paczka dotarła w nienaruszonym stanie. Polecam , 2019-07-18 13:23:19
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja, produkty dobrze zabezpieczone do transportu , 2019-07-18 12:32:09
Opinie klientów dodomku.pl Tradycyjnie wszystko w jak najlepszym porzadku. , 2019-07-18 12:07:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! Dostawa punktualnie, towar sie zgadza bardzo miły Pan kurier. Na pewno będę zamawiać częściej :) ! , 2019-07-18 11:03:43
Opinie klientów dodomku.pl wszystko OK , 2019-07-18
Opinie klientów dodomku.pl Świetna dostawa, szybka, miły kurier. Dobrej jakości produkty. Niedługo zamówię ponownie. , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Produkty jak zwykle zapakowane wzorowo, dodatkowo gratisy. Paczka dotarła szybko, zastrzeżenia mam jednak do kuriera który wrzucił na trawnik za płotem paczkę na której widniał napis "nie rzucać"... Na szczęście produkty były całe. , 2019-07-17
koszyk z zakupami
zwiń koszyk