opiniones de los viajeros

página: 1 / 89 Número de opiniones: 2215

Ocena zamówienia w dodomku.pl wszystko ok / , 2017-11-19
Ocena zamówienia w dodomku.pl Dostawa do Austri byla schybka!
Bardzo mily telefonat z Szefem!
Super Produkty! Dziekuje!
/ , 2017-11-19
Ocena zamówienia w dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z dostawy zakupow dla moich rodzicow. Dzikeuje bardzo! / , 2017-11-19
Ocena zamówienia w dodomku.pl Kolejny raz zadowolona.paczkę otrzymałam na drugi dzień bardzo dobrze spakowana. Polecam !!!!! / , 2017-11-18
Ocena zamówienia w dodomku.pl jestem stałą klientką i jak zawsze jestem zadowolona i wszystkim polecam ten sklep. / , 2017-11-18
Ocena zamówienia w dodomku.pl Bardzo szybka dostawa- w dzień, który prosiłam. Prosiłam również o wydrukowanie życzeń i włożenie do pudła z zakupami, bardzo dziękuje! Jestem bardzo zadowolona z zakupów, było to moje drugie zamówienie i z pewnością nie ostatnie. Polecam! / , 2017-11-18
Ocena zamówienia w dodomku.pl Jestem bardzo zadowolana. Jeden produkt dotarł uszkodzony ale to się zdarza przy najlepiej zapakowanym towarze. Polecam w 100 % . Z pewnością jeszcze raz zrobię zakupy poprzez stronę „ dodomku.pl / , 2017-11-17
Ocena zamówienia w dodomku.pl Szybko i sprawnie. Wszystko dobrze zapakowane. Super / , 2017-11-17
Ocena zamówienia w dodomku.pl FAJNA STRONKA ,UPRZEJMY KURIER ,SZYBKO I PROFESKA / , 2017-11-17
Ocena zamówienia w dodomku.pl Witam ,zawsze jestem zadowolona w 100% Państwa profesjonalnym pakowaniem. Dziś 1 raz otrzymałam zakupy z rozerwanym kartonem i przerwanà zgrzewkà kawy mielonej otóż 2 paczki zostały uszkodzone. / , 2017-11-17
W ramach sprostowania muszę przyznać że pomimo tego małego uszkodzenia dzisiaj nie zrezygnuje z kolejnych zamówień i gorąco polecam wszystkim !!! Miła obsługa klienta na 100% Dziękuję / 2017-11-17 15:44:25
Gorąco polecam !!! Pomimo małego uszkodzenia nie zrezygnuje z korzystania z Państwa usług,miła obsługa klienta!!! Dziękuję / 2017-11-17 15:50:01
Ocena zamówienia w dodomku.pl Ładnie zapakowane, terminowa dostawa, polecam / , 2017-11-17
Ocena zamówienia w dodomku.pl Po przeczytaniu opinii bałam się że paczka nie dojdzie Ale jak doszła całą zdrowa paczka jestem mega zadowolona !!!Produkty są świeże paczka jest na dała.Polecam Każdemu! / , 2017-11-17
Ocena zamówienia w dodomku.pl Szybka sprawna dostawa, jestem zadowolona / , 2017-11-17
Ocena zamówienia w dodomku.pl BARDZO SZYBKA DOSTAWAZ CZEGO JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. ZAMOWIONE PRODUKTY DOTARLY W CALOSCI / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Jeden dzień opóźnienia. Ale wszystko jest w porządku produkty były jeszcze zimne w kartonie. Pozdrawiam zadowolony po raz kolejny klient, a i oczywiście produkty bardzo dobrze zapakowane :) / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Super bezpieczne opakowanie produktów w przesyłce / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Jak dotad z kazdego zamowienia jestem zadowolony / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Wszystko dobrze spakowane jak zawsze. Nie mogę jednak realizować koszyka z telefonu - muszę składać zamówienie z komputera. Nie ukrywam ze jest to pewne utrudnienie przy,malym dziecku. Pozdrawiam / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z PRZESYLKI .PACZKA BYLA STARANNIE ZAPAKOWANA ZARAZ ZAMAWIAM NASTEPNA POZDRAWIAM CALA ZALOGE DZIEKI WAM MOGE SPOZYWAC WE FRANCJI POLSKIE SPECJALY DZIEKUJE / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl bardzo dobra jest moja opinia / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Szybka wysyłka 24h i zamówiony towar miałem domu / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Po ostatniej wpadce tym razem pakowanie PERFEKCYJNE!!! / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl Wszystko idealnie, szczerze polecam.... / , 2017-11-16
Ocena zamówienia w dodomku.pl starannie z wielką delikatnością zapakowana przesyłka / , 2017-11-15
Ocena zamówienia w dodomku.pl Paczucha spakowana aż zbyt starannie :) kosz mam pełen folii zabezpieczającej. wszystko zgodnie z zamówieniem. Strona godna polecenia / , 2017-11-15
koszyk z zakupami
zwiń koszyk