opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 15001 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 15001 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z paczki. Dziękuję. , 2022-09-27 19:20:11
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa,starannie zapakowane produkty. Przesyłka była zamówiona w Stanach z dostawa na adres w Polsce-Polecam! , 2022-09-27 15:02:34
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-09-25 11:56:32
Opinie klientów dodomku.pl Super perfekcyjnie zapakowane.Jesteście mistrzami w zabezpieczaniu towaru i paczki , 2022-09-24 17:42:31
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dostarczona bardzo szybko. Towar zapakowany dość dobrze. Jedynym mankamentem było wrzucenie dość dojrzałych pomidorów pod ziemniaki. Pomidory były zgniecione część nadawała się na sałatkę a część poszło do zupy.Reszta towaru przyszła w całości- nawet jogurty. , 2022-09-24 10:12:07
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-09-24 08:53:41
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka bardzo starannie zapakowana jak zawsze, artykuły dobrej jakości, wracam tu zawsze z największą przyjemnością. Chętnie robiłabym zakupy u Państwa codziennie, ale nie otrzymałam jeszcze spadku od cioci z Ameryki ;) Z serca pozdrawiam i życzę całemu Zespołowi Dodomku wszystkiego co najlepsze :) Miłego udanego weekendu. , 2022-09-23 19:52:52
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję za paczuszkę, wszystko okey. Pozdrawiam , 2022-09-23 19:48:17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka kompletna, zabezpieczona i na czas :) Polecam. , 2022-09-22 21:48:42
Opinie klientów dodomku.pl Zawartość paczki zgodna z zamówieniem, przygotowana starannie, solidnie zabezpieczona, dostarczona szybką przesyłką z dnia na dzień. , 2022-09-22 18:41:50
Opinie klientów dodomku.pl Nie mam planu korzystać z tej strony więcej. Kurier rzucił paczki z jedzeniem pod dom i nie wniósł dziadkowi który ledwo chodzi na piętro , 2022-09-22 17:14:28
Opinie klientów dodomku.pl perfekcyjna dostawa perfekcyjny Kurier , 2022-09-22 13:47:04
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle super zapakowane i szybka dostawa. , 2022-09-22 13:33:39
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2022-09-22 13:01:53
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona,choc bralo produk.tow w magazynie. Bardzo dziekuje za pomoc , 2022-09-22 12:49:16
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz zamawiałam coś więcej niż tylko mleko dla dziecka i jestem miło zaskoczona. Towar spakowany niezwykle starannie, posortowany ( wreszcie dostałam chemię oddzieloną od żywności), perfekcyjnie zabezpieczony. Nie spodziewałam się też realizacji i wysyłki już kolejnego dnia, co też mnie miło zaskoczyło. Polecam, sama napewno do Was wrócę. , 2022-09-21 21:31:26
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie przygotowane I dowiezione napewno nasza wspolpraca bedzie kontynuowana,dziekuje , 2022-09-21 16:59:36
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko świetnie zapakowane i jak zwykle super jakość.Polecam. , 2022-09-21 15:57:39
Opinie klientów dodomku.pl Fantastyczna obsługa, jakość i realizacja! Towary świeże! Polecam! , 2022-09-21 13:54:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-09-21 12:13:54
Opinie klientów dodomku.pl Starannie,ładnie spakowana paczka.Wszystko dotarło w idealnym stanie,jaja także.Jedzonko pycha! Dzięki wielgachne. Pozdrawiam. , 2022-09-21 11:46:14
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra i sprawna usługa. Szczerze polecam:-) , 2022-09-21 11:35:13
Opinie klientów dodomku.pl Super mleko dla noworodka , 2022-09-21 11:13:07
Opinie klientów dodomku.pl Szanowni Państwo, dziękuję że jesteście i bądźcie zawsze, bo jesteście wspaniali. Przesyłka pięknie opakowana, wszystko na ogromny plus. Polecam i z serca pozdrawiam :) , 2022-09-20 21:02:47
Opinie klientów dodomku.pl Paczka spakowana starannie Jestem zadowolona Dziękuje , 2022-09-20 16:08:15
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5