opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 14436 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 14436 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie,dziękuję , 2022-05-19 10:11:30
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za paczuszkę, wszystko na wysokim poziomie. Pozdrawiam cały Zespół DoDomku. Dziękuję że jesteście :) , 2022-05-18 17:58:10
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko okej. Produkty przyszły nieuszkodzone, świeży towar mimo podróży w zasadzie poza ciągiem chłodniczym (zamrożona woda włożona jako zabezpieczenie) dotarł bez bombażu i nie skwaśniały. Dostawa terminowa. W sklepie olbrzymi wybór produktów. Duży plus za krótkie daty (jestem zwolenniczką zero waste). Jedyny minus to dość wysokie ceny, ale cóż - są znane ;). , 2022-05-18 17:23:03
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2022-05-18 13:28:47
Opinie klientów dodomku.pl Gorąco polecam!!! Wszystko starannie popakowane z dbałością o świeżość i utrzymaniem odpowiedniej temperatury produktow!!! , 2022-05-18 11:31:13
Wszystko super!!! 2022-05-18 20:22:59
Opinie klientów dodomku.pl Za każdym razem kiedy odbieram zamówienie jestem mega zadowolona niema żadnych problemów wszystko zapakowane jest starannie , 2022-05-18 11:24:38
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacyjnie. Wspaniale zapakowane produkty, starannie zabezpieczone, szybka wysyłka, tym razem kurier też nie nawalił. :) Polecam :) , 2022-05-18 07:30:10
Opinie klientów dodomku.pl wspaniale zapakowane, bardzo dziękuję i pozdrawiam! , 2022-05-17 20:16:34
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa. Rewelacyjnie zapakowane i zabezpieczone. Dziękuje , 2022-05-17 19:09:31
Opinie klientów dodomku.pl Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam , 2022-05-17 16:20:08
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja bardzo szybka, ale mam obiekcje co do produktu. Zamówiłam sok pomidorowy , w opisie bez dodatku soli a okazało się, że ma ok.łyżeczki soli w 220 g soku. , 2022-05-17 15:53:35
Opinie klientów dodomku.pl co tu pisać jak wszystko jest super , 2022-05-17 14:55:47
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie zapakowane produkty .Polecam tą firmę. , 2022-05-16 19:58:25
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z przesyłki i z obsługi klienta. , 2022-05-16 17:40:23
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-05-16 11:00:43
Opinie klientów dodomku.pl Zamówione produkty były bardzo starannie i dobrze zapakowane (dostawa za granicę) a samo zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. , 2022-05-15 18:13:51
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko świeże i perfekcyjnie zapakowane. Pomysł z mrożoną wodą - super! , 2022-05-14 20:07:09
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapakowana precyzyjnie dziękuje , 2022-05-14 19:05:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super!! Polecam , 2022-05-13 22:29:36
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysylka,towar ladnie i starannie zapakowany. , 2022-05-13 15:06:51
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko perfekcyjnie zapakowane !! Polecam w 100% , 2022-05-13 14:11:59
Opinie klientów dodomku.pl Kilkakrotnie zamawiałem mleko dla dziecka i za każdym razem przesyłka ekspresowa, pakowanie najwyższa klasa i produkt zgodny w 100% z opisem , 2022-05-13 13:16:15
Opinie klientów dodomku.pl Zapakowane 1klasa dziekuje,szybka dostawa, polecam dobrze ze jest taki sklep na ktorym mozna polegac , 2022-05-12 21:04:08
Opinie klientów dodomku.pl Super! Bardzo szybka realizacja. , 2022-05-12 20:43:46
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja,wszystko idealnie zapakowane,wysyłka za granicę expresowa,Dziękuje , 2022-05-12 19:20:15
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5