opiniones de los viajeros

Puntuación 4.7 / 5
Promedio de: 9502 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 9502 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Kompletne, zabezpieczone i na czas. Polecam. , 2020-09-30 16:43:45
Opinie klientów dodomku.pl Towar zamówiony szybciutko dotarł ale kwestia kuriera tragedia paczka poszła pod inny adres dobrze że to był adres koleżanki , 2020-09-30 16:42:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszyskie serki wiejskie rozwalone...powinny być zapakowane osobno y na górze paczki nie na dnie.... , 2020-09-30 16:14:10
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, dobrze zabezpieczone , 2020-09-30 15:10:08
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, wszystko idealnie zapakowane, smaczne i świeże. Dziękuję. , 2020-09-30 11:43:50
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. , 2020-09-30 11:34:44
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. , 2020-09-30 10:05:54
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona... szybka dostawa... wszystko dobrze zapakowane !! POLECAM !!! , 2020-09-30 08:05:50
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy online zrobione w sobotę, dostawa miała być we wtorek. Rozumiem opóźnienia-czas pandemii. Dziś środa. Jednak ktoś oczekuje od wczoraj na tę dostawę, jest obecnie na kwarantannie - zakupy żywnościowe wciąż nie dostarczone. , 2020-09-30 08:04:56
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zgodne z zamówieniem, jestem zadowolona, a dziecko tym bardziej :) , 2020-09-29 23:09:02
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle szybko, solidnie, wygoda dla mnie i dla mamy , 2020-09-29 18:51:54
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko OK , 2020-09-29 18:20:19
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa zamówienia bardzo szybka, dostarczone produkty zgodne z opisem, bardzo pożądnie i ładnie wszystko zapakowane. Zakupy bez jakichkolwiek problemów. Sklep 5 / 5 gwiazdek. , 2020-09-29 17:22:05
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy na najwyższym poziomie, sklep godny polecenia. Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. , 2020-09-29 07:18:17
Opinie klientów dodomku.pl paczka spakowana kurieroodpornie i wysłana expresowo! , 2020-09-29 07:01:05
Opinie klientów dodomku.pl Produkty zapakowane w taki sposób jaki nigdy w zyciu nie widzłała. PERFEKCYJNIE!!! , 2020-09-29 06:36:03
Opinie klientów dodomku.pl to już moje kolejne zamówienie. Jak zawsze realizacja bez zastrzeżeń. Polecam zakupy , 2020-09-28 18:55:57
Opinie klientów dodomku.pl Świetny sklep, obsługa również świetna . Sklep który polecam . Dziękuję że mogę u Was robić zakupy. Pozdrawiam Hanna , 2020-09-28 18:48:23
Opinie klientów dodomku.pl Mieszkam w Szwcji.Po raz pierwszy zamawialam zakupy z Polski. Kilka dni przed dostarczeniem paczki otrzymalam email z data dostawy i jakim kurierem.Przesylka zostala dostarczona pod drzwi a dzien wczesniej dostalam SMS od kuriera ze paczka bedzie jutro.Towar bardzo dobrze zapakowany.Daty spozycia takie jak przy zamawianiu. Polecam ,szczególnie mieszkajacym za granica. , 2020-09-28 12:55:15
Opinie klientów dodomku.pl POZYTYWNA , 2020-09-28 08:54:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze zapakowane z szczególną starannością :) brakuje nam jedynie większego wyboru pakowanych krojonych wędlin. Polecamy w % , 2020-09-26 18:56:22
Opinie klientów dodomku.pl Jajka zduszone. Zapakowane razem z ciężkimi puszkami i nie zapakowane w woreczek wyciekły do kartonu. Słoik kapusty kiszonej z niedokręconym wieczkiem sok pływał w woreczku razem ze śledziami. Brokuł przekwitnięty Brak pietruszki. Kapusta obita i nie obrana z żółtych liści. Ręczniki papierowe w niezamkniętym opakowaniu ??? Pomysł dobry, ale wykonanie wymaga poprawy - szkoda marnować jedzenie. , 2020-09-26 14:42:11
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienia są realizowane starannie , dobrze zapakowane. Jestem bardzo zadowolona. , 2020-09-26 00:06:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku. Bardzo dobrze zapakowane. Bardzo szybka dostawa. , 2020-09-25 19:07:55
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. , 2020-09-25 18:54:05
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: jutro
Dostawa: 2020-10-02
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5