opiniones de los viajeros

página: 1 / 81 Número de opiniones: 2019

Gorąco polecam. Zamówienie trafiło do Nas tego samego dnia !!! :)
Paczka zgodna, starannie spakowane i bardzo miły Pan który dostarczył do Nas paczkę.
POLECAM :)))) / Aleksandra Ś. , 2017-07-27
kupilem trzycia razy Hipp mleko, ale w tm razy ma 1 zly date waznosci, bardzo chce zmieniac 1 szt / wang , 2017-07-26
Paczka zapakowana bardzo starannie, rzeczy zgodne z zamówieniem, dostawa kolejnego dnia roboczego. Polecam / aga , 2017-07-25
Szybka realizacja towar zgodny z zamówieniem miła obsługa polecam / Wojciech , 2017-07-21
PIERWSZY RAZ WSZYSTKO SUPER ZAPAKOWANE MOJE OSTATNIE DWIE PACZKI BYLY PRAKTYCZNIE DO WYRZUCENIA TYM RAZEM NIESPODZIANKA SUPER WYSYLKA TEZ NA CZAS PROSZE TYLKO BY WEDLINY MIAŁY DLUŻSZY CZAS WAŻNOŚĆI I TE MALE KAWALKI WYGLADAJA JAK RESZTKI ZE SKLEPU KIELBASA 360 GRAMM TROCHE SMIESZNE A MOZE NA SZTUKI ALBO NA KILOGRAMY POZATYM POLECAM KUPILEM JUZ ZA 3800ZL I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY KIEDY BEDA RABATY OD CENY NO I KIEDY BEDZIE SWIEZE PIECZYWO GRATULUJE I ZYCZE POWODZENIA / MARIUSZ SKIBOWSKI CHICAGO USA , 2017-07-20
Mam bardzo złą opinię o firmie kurierskiej z Wałbrzycha...,produkty pogniecione/na 20 jaj -7 pogniecionych. Na 2 pomidory -1 zgnieciony/ ,tak uszkodzone,że musiałam je wyrzucić. Nie pierwszy zresztą raz,wyrzucam uszkodzone art.spożywcze,które są albo popsute i śmierdzące,albo tak uszkodzone,że muszę je wyrzucić.Nagminnie nie dotrzymywany jest termin dostawy, oferta platnosci kartą platnicza nie jest uwzględniana. Jednym słowem Firma kurierska,to dno !!!! / Alicja P. , 2017-07-20
wszystko ok, jestem zadowolona.Polecam:) / anulka , 2017-07-19
Dostawa w niecałe 24h, wszystko starannie zapakowane. Super! / KM , 2017-07-19
Produkty doskonale zabezpieczone przed wysoką temperaturą / M , 2017-07-19
Super sklep b.szybka dostawa,produkty nie uszkodzone,b.dobrze zapakowane oby tak dalej / Danuta , 2017-07-19
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.Towar zależnie od rodzaju opakowania starannie zabezpieczony. Paczka profesjonalnie zapakowana dotarła na Dolny Śląsk na następny dzień od złożenia zamówienia. Sklep bardzo dobrze zaopatrzony.Zawartość przesyłki w 100% zgodna z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona dlatego polecam ten sklep. / Lidia , 2017-07-18
Wszystko ok, polecam sklep :) / M , 2017-07-18
jestem zawiedziona i zniesmaczona lekceważeniem klienta.Nie dość.że dostarczono mi zamówienie po czterech dniach,mimo informacji od kuriera,że dostawa dotrze do mnie 13 lipca w godz.11-13; otrzymalam ją 17 lipca o godż.18...,i musiałam płacić gotówką,mimo,że zaznaczałam płatność kartą Visa przy odbiorze.Czyli moje art.stały w szczelnie zapakowanej przesylce 4 dni.I efektem są śmierdzące pieczarki i obślizgły ,śmierdzący bób,które musiałam wyrzucić.Na osiem moich zamówień tylko raz kurier przyjął ode mnie płatność kartą ...,! W Waszej ofercie wyrażnie zaznaczacie,że przyjmujecie zapłatę kartą,więc dziwię się,że pozwalacie sobie na takie oszustwo i lekceważenie życzenia klienta.Może to firma kurierska w Wałbrzychu jest taka niesolidna,ale zla opinia spada na Was.Myślę,że jest najwyższa pora coś zrobić w tej materii,jeśli zależy Wam na opinii klientów. Alicja P. / Alicja P. , 2017-07-17
NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW TUTAJ. Próbowaliście kiedyś rozpakować przesyłkę , w której całkowicie wylały się 2 litry maślanki? I to m. in. na cukier :) Na szczęście udało mi się całość dotargać do łazienki i tam uratować to, co się dało uratować.
Przesyłka miała być doręczona 14.07, została doręczona 17.07 mimo mojego telefonu do kuriera. Całkowita porażka. Coś masakrycznego. Teraz pozostaje mi tylko wynieść rozmiękczony maślanką karton. / Dorota Kucharska , 2017-07-17
Dnia 10 lipca zlozylem zamowienie z dostarczeniem produktow na 14 lipca . Pieniadze z konta zostaly pobrany od razu ale moje zamowienie zniklo z listy zamowien. Rozmawialem z czlowiekiem z "pomocy online" i mial zglosic do dzialu technicznego o zaistnialym incydencie. Do dzisiaj nie otrzymalem zadnego potwierdzenia , pisze w tej chwili do pomocy online /nikt nie reaguje i nie raczy mi odpowiedziec. Do tej pory zamowienie nie zostalo zrealizowane... Jestem rozczarowany ta strona. Kiedys polecalem strone innym znajomym , teraz jestem rozczarowany . / Waldek K , 2017-07-14
Niezbyt dobrze zapakowane soki, które się wylały i cała paczka się tak zmiękczyła, że ledwo wniosłem ją do domu. serki homogenizowane to samo. dziury w co drugim serku. / P.K , 2017-07-13
Zamówiłam raptem 7 szt. Melvit Crisper 100 gr, otrzymałam 6 szt po 100 gr i jedną 30 gr., mimo, iż dołączona specyfikacja opiewa na 7 szt x 100 gr. Nie chodzi o różnicę w wartości produktu , a raczej o zasadę, że przy tak małym zamówieniu nie wypada się mylić. / J.T. , 2017-07-12
Wszystko bardzo dobrze tylko DPD we Wrocławu gra paczkami w piłkę nożną... / Małgorzata , 2017-07-12
Polecam.Jestem zachwycona asortymentem i ekspresową dostawą.Dziękuję i polecam z czystym sumieniem.Rewelacyjny kontakt telefoniczny.Dziękuję Panu,który bardzo mi pomógł. / Hanna K. , 2017-07-12
Błyskawiczna dostawa, wszystko starannie zapakowane, zwłaszcza w szklanych opakowaniach, natomiast dostawa kuriera, no cóż...Po raz drugi zostawił paczkę pod klatką a przecież adres dostawy jest podany-nie miałabym żadnych obiekcji ale przy małym dziecku trudno czasem zejść po to pudło. Proszę na to zwrócić uwagę. Co do sklepu to jest perfekcyjnie :) / Magda , 2017-07-11
Powinniście prowadzić program pod nazwą "Perfekcyjny pan pakowacz czyli jak zmieścić 10 rzeczy w pudełku od zapałek" :P / Małgorzata z Wrocławia , 2017-07-10
Zamawianie przebiegło bez problemu, zakupy przyszły szybko, idealnie zapakowane, warzywa świeże, szklane butelki całe, czego chcieć więcej? Napewno zamówię jeszcze nie raz z dodomku.pl, tymczasem serdecznie polecam! / Joanna G. , 2017-07-10
Paczka odpowiednio zapakowana, zawartość paczki zgodna. Szklana butelka z olejem rzepakowym Hipp bardzo dobrze zabezpieczona, nic nie zostało uszkodzone. Dostawa błyskawiczna, przede wszystkim tania i prosto do domku :) To było moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie w tym sklepie internetowym.
/ Emilia , 2017-07-10
OK / SZYMON , 2017-07-07
Bardzo szybko i sprawnie. Polecam! / Agnieszka , 2017-07-07