Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 6613 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6613 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Pakowanie wyjątkowo perfekcyjne.Brawo, , 2019-11-14 14:34:49
Opinie klientów dodomku.pl PERFEKCYJNIE ZAPAKOWANE/KURIER DPD JAK ZWYKLE NIEZAWODNY//POLECAM MOJĄ ULUBIONĄ FIRMĘ DO DOMKU , 2019-11-14 14:21:05
Opinie klientów dodomku.pl Super!!!! , 2019-11-14 14:13:32
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze idealnie. od zamowienia do odebrania mnej niz doba a od Was do Kalisz szmat drogi.Dziekuje. , 2019-11-14 14:07:14
Opinie klientów dodomku.pl super sklep .Profesjonalna obsługa , 2019-11-14 11:06:53
Opinie klientów dodomku.pl Paczka kompletna. Wysłana szybko, doręczone w nienaruszonym stanie , 2019-11-14 10:46:24
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2019-11-14 09:20:52
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle wszytsko na najwyzszym poziomie!!! , 2019-11-14 08:57:26
Opinie klientów dodomku.pl Dostarczone Na czas, starannie zapakowane , 2019-11-14 08:04:16
Opinie klientów dodomku.pl Najlepszy kurier, bardzo miły :) , 2019-11-14 07:35:24
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i sprawnie... Przesyłka super zapakowana... Polecam. , 2019-11-13 21:35:13
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze bez zastrzeżeń, szybko i przyjemnie. , 2019-11-13 19:35:16
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w sobotę . Polecam!! , 2019-11-13 17:12:17
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysyłka, zamówienie starannie zapakowane. , 2019-11-13 16:40:51
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysyłka,towar zgodny z zamówieniem.Polecam , 2019-11-13 16:26:57
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle paczka rewelacyjnie zabezpieczona, szybko dostarczona, w niskiej cenie i do tego gratis , 2019-11-13 14:37:29
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo starannie zapakowana. Szybka wysyłka.v , 2019-11-13 11:12:32
Opinie klientów dodomku.pl Pakowanie bardzo słabe. Każdy ze słoiczków był zawinięty taśmą klejącą przez co rozpakowywanie jest męką. Dużo lepiej sprawdziłyby się przegródki kartonowe oraz różne wielkości kartonów bo w moim przypadku był on w 90% pusty.
Produkty były zapakowane starannie ale sposób zapakowania fatalny. Dlatego ocena średnia.
, 2019-11-13 10:18:15
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie, szybko polecam w 100% , 2019-11-12 23:10:24
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2019-11-12 20:37:35
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje za paczke , bardzo dobrze zapakowane ,jako chlodzenie byly butelki zamrozone z woda mineralna BARDZO fajna idea -dziekuje ! , 2019-11-12 18:02:32
Opinie klientów dodomku.pl Paczki dobrze zapakowane, ale miało przyjść w piątek a dostałam we wtorek. , 2019-11-12 16:57:35
Opinie klientów dodomku.pl SUPRR PROFESJONALNIE FUNKCJONUJE !
KURIER BARDZO PRZYJAZNY CZLOWIEK, DZIĘKI.
, 2019-11-12 16:36:51
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie, dziękujemy P.Małgorzacie Fisch, pozdrawiamy. Joanna z Mamą. , 2019-11-12 16:33:33
Opinie klientów dodomku.pl Super wszystko bardzo dobrze. , 2019-11-12 14:51:30
koszyk z zakupami
zwiń koszyk