Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 5416 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5416 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarla starannie zapakowana,niczego nie brakowalo oczywiscie.Znam starannosc i rzetelnosc firmy i polecam ja innym.Pozdrawiam i dziekuje . , 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysylka. super zapakowany towar , 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl produkty perfekcyjnie zapakowane. Kurier bardzo miły. , 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła w nienagannym stanie, bardzo miła i szybka obsługa jednak mam zastrzeżenie co do terminów ważności niektórych produktów np sery żółte przychodzą z bliższą datą ważności niż zamawiałam, po za tym sery miały być normalne a przychodzą bez laktozy i zdarza się to po raz kolejny.Szczególnie okres ważności jest uciążliwy gdyż jestem sama i nie jestem w stanie skonsumować wszystkiego na raz a daty naglą. , 2019-05-22
Bardzo przepraszam, rozmawiałam z Mamą i doszło do nieporozumienia, jednak daty się zgadzają..bardzo mi przykro ale Mama po prostu wprowadziła mnie w błąd. 2019-05-22 19:10:39
Opinie klientów dodomku.pl Szybka, terminowa dostawa. Wszystko pięknie zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolona , 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl Drugi raz zlozylem zamowienie (mieszkajac za granica) dla mamy w Polsce i wszystko bylo bardzo dobrze zapakowane i doreczone w terminie.Przesylam duzo ciepla dla wszystkich z Hiszpani , 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl Polecam
Produkty są z długą data ważności
Dbają o klienta
Nieoczekiwane niedogodności są załatwianie profesjonalnie i szybko
, 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl 10 na 10. Wszystko wspaniale.szybko, starnannie zapakowany towar i swiezy. Zamawialam b.duzo rzeczy mieszkam w irlandii, a przesylka byla dla babci z Wielkopolski.
Dziekuje, ze taka usluga i mozliwosc istnieje.
Bardzo polecaam!
, 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dotarło na drugi dzień, polecam , 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl Niestety nie mogę pozytywnie ocenić zamówienia, ponieważ z zamówionego 1 kg jabłek, dwie sztuki były zgniłe... , 2019-05-22
Opinie klientów dodomku.pl super , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła dość szybko , tylko w DPD mają chyba jakieś zamieszanie. W sobotę wysłali powiadomienie, że kurier będzie z innym towarem ,który zamówiłam a nie było go Towar dostarczono dopiero w poniedziałek. Dzisiaj w ogóle nie wysłali powiadomienia ,że będzie paczka a paczka przyszła dobrze ,że była sąsiadka i odebrała ją.Paczka była zapakowana byle jak, paczki herbaty były pogniecione,wafle Knopers połamane, a płatki owsiane "wymiętolone" bo rzucone
luzem . Nawet chusteczki higieniczne były pogniecione bo wciśnięte między dwie butle 5 l wody .Dobrze, że słoiki były zapakowane w folię i doszły w całości.
, 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna dostawa (w ciągu 24 godzin). Towar zgodny z zamówieniem. , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dotarło błyskawicznie, w ciągu 24 godzin od złożenia. Produkty zapakowane bardzo dokładnie, wszystko się zgadza. Jestem bardzo zadowolona , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami----W DWÓCH SŁOWACH--GORĄCO POLECAM!!!!
, 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Gorąco polecam! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie skompletowane bez żadnych problemów, świetnie zapakowane. Polecam! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super . Gorąco polecam . , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Tylko najpotrzebniejsze rzeczy zapakowane w folię. Brakowało jedynie kartki z tym co zostało zamówione, ale to nic, można sprawdzić z maila. Pozdrawiam. , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super.Polecam. , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa szybka, zgodna z zamówieniem. Kurier sympatyczny. Pozdrawiam i dziękuję. Polecam wszystkim , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia. Paczka dotarła do mnie w niecałe 24h! Do tego gratisy dla maluszka. Bardzo polecam! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Zostałam bardzo mile zaskoczona. Paczka przyszła w nienagannym stanie, pięknie opakowana tak aby nic się nie stłukło i nie wylało. Bardzo szybka wysyłka, napewno jeszcze nie raz zamówię z tej strony i polecę znajomym. Tak trzymać! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Towar starannie zapakowany , a dziś miała niespodzianka łyżeczka i obiadek plus poradnik gratiss . , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. , 2019-05-21
koszyk z zakupami
zwiń koszyk