jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych), wsad malinowy 22 % (maliny 50 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; koncentrat czarnej marchwi; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat), musli typ Granola 13 %: płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sól, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe
nowa eko łyżeczka
Bakoma
Jogurt kremowy z malinami oraz musli typ granola (maliny 11 %).
Masa netto (200 g e jogurt +30 g musli)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Pot