Yogur natural Robico en tarro de cristal


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 272 kJ/65 kcal |
Tłuszcz | 4,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 3,3 g |
Sól* | 0,10 g |
*wynika z naturalnej zawartości sodu |
Mleko : | Zawiera |
mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lacti(...)


precio: 5,34 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Yogur_espeso_natural_Bakoma_2.8/35915.htmlmleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus B(...)


precio: 3,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Yogur_griego_natural_Bakoma_7.5/35919.htmlmleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lacti(...)


precio: 2,74 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Yogur_natural_espeso_Bakoma/36804.htmlMLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO zagęszczone odtłuszczone, kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i(...)


precio: 6,80 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Yogur_griego_natural_Bakoma_7.5/56690.htmlprecio: 3,56 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Bio_Bakoma_yogurt_natural/64688.htmlprecio: 2,28 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Yogur_Mlekpol_Augustowski_2.5/78514.htmlmleko, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus


precio: 1,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Yogur_natural_Maluta_2.5/78528.htmlmleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus


precio: 2,22 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Yogur_Natural_Piatnica/78530.htmlprecio: 3,28 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Kfir_Robico_1.5/89157.html