levadura en polvo

Gellwe Proszek do pieczenia Gellwe gwarantuje, że każde ciasto będzie puszyste i wyrośnięte.
levadura en polvolevadura en polvo
masa netto

masa netto

30 g

pojemność

cena za kilogram

24,33 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5900552000372

5900552000372

precio: 0,73

producto temporalmente no disponible
0.73 PLN NewCondition
substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany, mąka pszenna
Pszenica : Zawiera
Mleko : Może zawierać
Orzechy laskowe : Może zawierać
Soja : Może zawierać
Informacje dla alergików:Produkt może zawierać śladowe ilości soi, mleka i orzechów laskowych.
Proszek do pieczenia Gellwe gwarantuje, że każde ciasto będzie puszyste i wyrośnięte.
Cechy:domowe wypieki, nr 1 w Polsce*, duża porcja na 1 kg mąki, *źródło: FoodCare za Nielsen, Panel rynku detalicznego, cała Polska, sprzedaż w sztukach wartościowo w kategorii Dodatki do pieczenia, czerwiec-lipiec 2012
marca:Gellwe
O marce:Gellwe - Właśnie to lubię
Polecamy:
Gellwe Cukier puder
Gellwe Domowa Kawiarenka
Wyroby marki Gellwe są sporządzone według najlepszych receptur przy wykorzystaniu najwyższej jakości surowców.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Proszek do pieczenia
Pozostałe informacje:*źródło: FoodCare za Nielsen, Panel rynku detalicznego, cała Polska, sprzedaż w sztukach wartościowo w kategorii Dodatki do pieczenia, czerwiec-lipiec 2012
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy:Babka:
400 g mąki pszennej (2 i 1/3 szklanki), 100 g mąki ziemniaczanej (1/2 szklanki), 1/2 opakowania proszku do pieczenia Gellwe, cukier wanilinowy Gellwe, 250 g masła, 250 g cukru (1 szklanka), 4 jajka, 100 ml mleka (10 łyżek), sól, kakao Gellwe, cukier puder Gellwe.
Miękkie masło utrzeć na puszystą masę. Podczas ucierania dodawać: cukier, łyżkę cukru wanilinowego i jajka.
Wymieszać mąkę pszenną z mąką ziemniaczaną, solą i proszkiem do pieczenia, dodać do masy, wlać mleko i wszystko razem wymieszać mikserem.
Do 1/3 masy dodać łyżkę kakao i dokładnie wymieszać. Ciasto nakładać do posmarowanej tłuszczem i posypanej mąką formy na przemian:
raz jasne, raz ciemne. Delikatnie zamieszać w kilku miejscach widelcem. Piec w temp. 180°C przez 50-60 minut. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.
Rodzaj opakowania:Torebka
Adres producenta:FoodCare Sp. z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
Adres zwrotny:FoodCare Sp. z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
Dr. Oetker Dr. Oetker de polvo Dr. Oetker Dr. Oetker de polvo
para hornear 30 g
33,00zł/kg

precio: 0,99

PLN
1
32
fecha de caducidad 2026-04-30
Delecta Polvo de hornear Delecta Delecta Polvo de hornear Delecta
30 g
37,33zł/kg

precio: 1,12

PLN
1
2
fecha de caducidad 2025-11-30
Cykoria Polvo para hornear Cykoria Polvo para hornear
achicoria 30 g
33,00zł/kg

precio: 0,99

PLN
1
15
fecha de caducidad 2026-12-30
Amylon Amylon Polvo de hornear sin Amylon Amylon Polvo de hornear sin
gluten libre de BIO 12 g
142,50zł/kg

precio: 1,71

PLN
1
33
fecha de caducidad 2026-10-10
Dr. Oetker El Dr. Oetker. Pan de Dr. Oetker El Dr. Oetker. Pan de
masa fermentada de centeno 15 g
132,67zł/kg

precio: 1,99

PLN
1
17
fecha de caducidad 2026-02-28
BIOVEGAN Biovegan Levadura en BIOVEGAN Biovegan Levadura en
polvo sin gluten 3x17g BIO 51 g
108,43zł/kg

precio: 5,53

PLN
1
4
fecha de caducidad
2027-10-31
Bio Planet Polvo de hornear Bio Bio Planet Polvo de hornear Bio
Planet BIO 15 g
94,00zł/kg

precio: 1,41

PLN
1
14
fecha de caducidad
2025-12-30
Carrito de compras
zwiń koszyk
entrega do paczkomatu 2025-05-17 albo do domu 2025-05-19
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5