Dr. Gerard Biscuits con glaseado de cacao, espolvoreado con virutas de coco
mąka pszenna, polewa kakaowa 22% [cukier, tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (palmowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 15,5%, stabilizator: E492; emulgator: lecytyny; aromaty], tłuszcz roślinny (palmowy), wiórki kokosowe, cukier, serwatka w proszku (z mleka), glukoza, syrop cukru inwertowanego, pasteryzowana masa jajowa, substancje spulchniające: E500, E503, emulgator: lecytyny, sól, aromat
Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 2047 kJ / 490 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 54 g |
- w tym cukry | 24 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 0,35 g |
Jaja : | Zawiera |
Mleko : | Zawiera |
Orzechy : | Może zawierać |
Orzeszki ziemne : | Może zawierać |
Sezam : | Może zawierać |
Soja : | Może zawierać |
Dwutlenek siarki / siarczyny : | Może zawierać |
Pszenica : | Zawiera |
precio: 6,12 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Dr._Bizcocho_de_cerezas_Gerard_Pasja_con_gelatina_de_cerezas._crema_de_nata_y_cscara_de_cacao_biszkopt_z_galaretka_wisniowa._kremem_smietankowym_i_kakaowa_skorupka/119450.html2025-09-02