Azúcar gelificante Diamant 2:1

Diamant
Azúcar gelificante Diamant 2:1  Azúcar gelificante Diamant 2:1
masa netto

masa netto

500 g

pojemność

cena za kilogram

15,10 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069000239

5907069000239

precio: 7,55

producto temporalmente no disponible
7.55 PLN NewCondition
cukier, substancja żelująca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, olej roślinny (palmowy/koksowy)
Wartości odżywcze (%)Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna1686 kJ/397 kcal
Tłuszcz0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,2 g
Węglowodany97 g
w tym cukry97 g
Białko0 g
Sól0,03 g

prosty sposób na konfitury, nowa receptura, bez konserwantów, 1 kg owoców na 500 g cukru żelującego, krótkie gotowanie, oszczędność energii, zawiera pektynę
marca:Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Cukier żelujący 2:1.
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy:Przepis podstawowy 1. Owoce umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki lub szypułki. 2. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców i dokładnie rozdrobnić. 3. Masę owocową połączyć z 500 g cukru żelującego Diamant 2:1. Doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając a następnie gotować przez 3 minuty nie przerywając mieszania. 4. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć (użyć zamknięcia typu Twist -off). Nie należy używać innego typu zamknięcia. Konfitury z kawałkami owoców Owoce umyć, obrać ze skórki, usunąć pestki lub szypułki. Odważyć 1 kg przygotowanych owoców i rozdrobnić na kawałki. Rozdrobnione na kawałki owoce zmieszać z 500 g cukru żelującego Diamant 2:1 i pozostawić w przykrytym naczyniu na 3-4 godziny. Następnie doprowadzić do wrzenia i ciągle mieszając gotować przez 3 minuty. Gorącymi konfiturami napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć. Galaretki 3/4 litra zimnego soku z owoców zmieszać z 500 g cukru żelującego Diamant 2:1. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty, nie przerywając mieszania. Gorącą galaretką napełnić słoiki i natychmiast je zamknąć. Ważne wskazówki Najlepsze przetwory uzyskuje się ze świeżych owoców. Każdorazowo gotować tylko 1 kg przygotowanych owoców z 500 g cukru żelującego Diamant 2:1. Uzyskane przetwory mają długi okres trwałości, ale mogą ulec przebarwieniu - dlatego należy przechowywać je w chłodnym i zaciemnionym miejscu a po otwarciu - w lodówce. Udanych przetworów!
Rodzaj opakowania:Torba
Adres producenta:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań
Adres zwrotny:
Diamant caña de azúcar Demerara Diamant caña de azúcar Demerara
seco 500 g
13,52zł/kg

precio: 6,76

PLN
1
7
Diamant terrones de azúcar Diamant terrones de azúcar
Bio Planet Bio Planet BIO azúcar Bio Planet Bio Planet BIO azúcar
moreno de caña demerara 500 g
19,16zł/kg

precio: 9,58

PLN
1
2
fecha de caducidad 2026-01-01
Sante la caña de azúcar sin Sante la caña de azúcar sin
refinar demerara 500 g
12,34zł/kg

precio: 6,17

PLN
1
1
Bio Planet Azúcar de caña ligero Bio Planet Azúcar de caña ligero
Bio Planet BIO 500 g
15,98zł/kg

precio: 7,99

PLN
1
3
fecha de caducidad
2027-09-20
Radix Azúcar de caña Radix-Bis Radix Azúcar de caña Radix-Bis
Demerara 500 g
13,46zł/kg

precio: 6,73

PLN
1
10
Ekologiko Ekologiko Orgánica de Ekologiko Ekologiko Orgánica de
azúcar de caña marrón 500 g
17,98zł/kg

precio: 8,99

PLN
1
3
fecha de caducidad
2025-12-30
Batom Eritritol batom Batom Eritritol batom
500 g
41,04zł/kg

precio: 20,52

PLN
1
3
fecha de caducidad
2026-11-13
Diamant azúcar extrafino Diamant azúcar extrafino
Carrito de compras
zwiń koszyk
entrega 2024-09-18
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5