Pasta de crema de aguacate sin gluten Allos BIO
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado.
Idealna do pieczywa.
awokado* (20 %), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna - 1237 kJ / 300 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g
Węglowodany - 7,6 g
w tym cukry - 5,1 g
Błonnik - 2,4 g
Białko - 3,1 g
Sól - 1,3 g
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado.
Idealna do pieczywa.