Mermelada de grosella negra Stovit


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 632 kJ / 149 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 35 g |
w tym cukry | 30 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | 0,03 g |
truskawki (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g p(...)


precio: 5,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Mermelada_de_fresa_Stovit/111826.html2026-01-30
wiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowosci - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu, Łączna zawartość cukru 33 g na (...)


precio: 7,28 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Mermelada_de_cerezas_Stovit/111829.html2026-09-30
brzoskwinie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g(...)


precio: 5,42 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Mermelada_de_melocoton_Stovit/112799.html2026-01-30
brzoskwinie (44 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 44 g owoców na 100 (...)


precio: 6,63 zł
PLN https://es.dodomku.pl/mermelada_de_durazno_bajo_en_azcar_brzoskwiniowy/19909.htmlwiśnie (40 %), cukier, woda, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu


precio: 6,63 zł
PLN https://es.dodomku.pl/mermelada_de_cerezas_bajo_en_azcar_wisniowy/19914.htmlczarne porzeczki (35 %), woda, cukier, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, Sporządzono z 35 g owoców na(...)


precio: 6,69 zł
PLN https://es.dodomku.pl/mermelada_baja_en_azcar_de_grosella_negro_czarna_porzeczka/19915.htmlowoce mieszane (jabłka, aronie, czarne porzeczki, śliwki, truskawki), cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorb(...)


precio: 8,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Mermelada_multifrutas_Jamar/38105.htmljabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


precio: 11,75 zł
PLN https://es.dodomku.pl/manzanas_Fruta_asado_con_azcar_z_cukrem/24335.htmljabłka (95%), cukier, skrobia modyfikowana, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz, cynamon (2%), aromat waniliowy


precio: 10,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Fruta_manzanas_asadas_con_canela_z_cynamonem/24337.html2026-11-30
jabłka (75 %), cukier, brzoskwinie (15 %), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


precio: 10,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Stovit_manzanas_y_melocotones_tostados_con_azcar_Prazone_z_cukrem/44692.htmlWiśnie, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca - guma g(...)


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Stovit_Jam_con_la_cereza/57587.htmlmorele, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/mermelada_de_albaricoque_Stovit/57588.html2026-07-30
maliny, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - guma g(...)


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Stovit_con_mermelada_de_frambuesa/57590.htmltruskawki, C: cukier i/lub S: syrop glukozowo-fruktozowy (kod na wieczku), substancja żelująca - pektyna, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancje zagęszczające - gum(...)


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Stovit_con_mermelada_de_fresa/57591.html2026-04-30