ziemniaki, olej słonecznikowy (28%), sól morska (1,2%)
Wybieramy najlepsze ziemniaki, myjemy je i kroimy w grube plastry ze skórką.
Następnie smażymy je w wielkim kotle, w oleju słonecznikowym. Dzięki większej grubości plasterków oraz dłuższemu i wolniejszemu smażeniu nasze chipsy uzyskują wyjątkową chrupkość.
Na koniec tak usmażone chipsy doprawiamy prawdziwą solą morską.
unikalny proces wytworzenia z olejem słonecznikowym
Przysnacki
Spróbuj również innych smaków:
Chipsy w kotle prażone papryka czerwona
Chipsy w kotle prażone kwaśna śmietana
Chipsy z ziemniaków krojonych ze skórką, smażone, solone.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.
Torebka
Intersnack Poland Sp. z o.o.
Niedźwiedź 64,
32-090 Słomniki
Intersnack Poland Sp. z o.o.
Niedźwiedź 64,
32-090 Słomniki