Sándwich de pan de jengibre con ciruela mokate
Mąka pszenna, nadzienie (18%)[przecier śliwkowy (38%), przecier jabłkowy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, cukier karmelizowany, aromat, substancja żelująca: pektyny; woda], ciemna polewa (16%) [cukier, tłuszcze roślinne (palmowy i shea w zmiennych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa; ekstrakt waniliowy], cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, jaja, woda, miód piekarniczy (1%), substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu; przyprawa do piernika. Może zawierać mleko i orzeszki ziemne. Najlepiej spożyć przed: nadruk na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem słońca.