Sándwich de pan de jengibre con arándanos y mokate
Mąka pszenna, nadzienie (18%) [przecier jabłkowy, cukier, syrop glukozowy-fruktozowy, przecier jagodowy (5%), przecier owocowy z aronii, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja żelująca: pektyny; aromat, woda], ciemna polewa (16%) [cukier, tłuszcze roślinne (palmowy i shea w zmiennych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zwartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa; ekstrakt waniliowy], cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, jaja, woda, miód piekarniczy (1%), substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu; przyprawa do piernika. Może zawierać mleko i orzeszki ziemne. Najlepiej spożyć przed: nadruk na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem słońca.