Harina de arroz integral Probio BIO sin gluten
SKŁADNIKI
Mąka ryżowa \n pełnoziarnista* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka ryżowa \n pełnoziarnista doskonale nadaje się do przygotowywania kasz, zagęszczania \nsosów, zup i dań warzywnych. Można ją dodawać do bezglutenowego ciasta \nchlebowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 \n g
Wartość energetyczna: 1489 kJ / 351 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
W \n tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
W tym cukry: 1,2 \n g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA \n ALERGENNA
Produkt może zawierać nasiona sezamu, orzechów i \n selera.
ZALECANE WARUNKI \n PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 st. C i \nwilgotności względnej do 75%.
SKŁADNIKI
Mąka ryżowa
pełnoziarnista* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka ryżowa
pełnoziarnista doskonale nadaje się do przygotowywania kasz, zagęszczania
sosów, zup i dań warzywnych. Można ją dodawać do bezglutenowego ciasta
chlebowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1489 kJ / 351 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
W
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
W tym cukry: 1,2
g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać nasiona sezamu, orzechów i
selera.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 st. C i
wilgotności względnej do 75%.