Składniki w zależności od rodzaju:, cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, migdały, śmietanka w proszku (z mleka), orzechy laskowe, laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), mąka ryżowa, emulgator: lecytyny (soja), syrop glukozowy, miód, białko pszenne, tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy), sól, słód pszenny, aromaty, siekane pistacje, białko jaj kurzych, skrobia ziemniaczana, Czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa z migdałami: masa kakaowa minimum 45%; biała czekolada z migdałami i chrupkami ryżowymi: masa kakaowa minimum 28%; czekolada mleczna z białym nugatem migdałowo-miodowym: masa kakaowa minimum 32%
4 rodzaje specjałów czekoladowych z migdałami
Orzechowo-migdałowa, Biała z migdałami i chrupkami, Deserowa mleczna z migdałami, Mleczna z migdałowym nugatem
Merci
Specjały czekoladowe z chrupkimi kawałkami migdałów (9,2%).
Chronić przed ciepłem!
Karton
Niemcy
AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
D-13403 Berlin