Amaizin Tortilla wraps con salvado fuente de fibra dietética BIO
SKŁADNIKI
mąka pszenna* 57%, woda, otręby pszenne* 9%, olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, kwas: kwas mlekowy, sól morska, białko sojowe*, maltodekstryna*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, ekstrakt z ryżu*, glukoza*, dekstroza*, zioła* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zawiera dwa razy więcej błonnika na 100 g niż zwykła tortilla.
Idealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu.
Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, ryb, fasolą, sałatkami, tofu, sosami.
Odpowiednia także do wypełnienia lodami czy bitą śmietaną jako danie na przyjęcie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wyjąć tortillę z opakowania i podgrzać:
- patelnia: pojedynczo podgrzewać po obu stronach przez kilka sekund;
- piekarnik nagrzany do 200 st. C: pojedynczo tortille opiekać pod przykryciem przez 1 minutę;
- mikrofalówka moc 800 W: pojedyncze tortille podgrzewać przez 10 sekund lub wszystkie (6 szt.) przez 1 minutę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1359 kJ / 323 kcal;
Tłuszcz: 8,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g;
Węglowodany: 50,6 g;
w tym cukry: 3,9 g;
Błonnik: 3,9 g;
Białko: 9,0 g;
Sól: 1,58 g.
INFORMACJA ALERGENNA
białko sojowe, pszenica, gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
mąka pszenna*(57%), woda, otręby pszenne* (9%), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, kwas: kwas mlekowy, sól morska, białko sojowe*, maltodekstryna*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, ekstrakt z ryżu*, glukoza*, dekstroza*, zioła* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SKŁADNIKI
mąka pszenna* 57%, woda, otręby pszenne* 9%, olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, kwas: kwas mlekowy, sól morska, białko sojowe*, maltodekstryna*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, ekstrakt z ryżu*, glukoza*, dekstroza*, zioła* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zawiera dwa razy więcej błonnika na 100 g niż zwykła tortilla.
Idealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu.
Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, ryb, fasolą, sałatkami, tofu, sosami.
Odpowiednia także do wypełnienia lodami czy bitą śmietaną jako danie na przyjęcie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wyjąć tortillę z opakowania i podgrzać:
- patelnia: pojedynczo podgrzewać po obu stronach przez kilka sekund;
- piekarnik nagrzany do 200 st. C: pojedynczo tortille opiekać pod przykryciem przez 1 minutę;
- mikrofalówka moc 800 W: pojedyncze tortille podgrzewać przez 10 sekund lub wszystkie (6 szt.) przez 1 minutę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1359 kJ / 323 kcal;
Tłuszcz: 8,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g;
Węglowodany: 50,6 g;
w tym cukry: 3,9 g;
Błonnik: 3,9 g;
Białko: 9,0 g;
Sól: 1,58 g.
INFORMACJA ALERGENNA
białko sojowe, pszenica, gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA