Alubias en salsa de tomate Amaizin.BIO sin gluten
SKŁADNIKI
fasola biała* 45%, pomidory* 30%, woda, cukier*, cebula*, olej słonecznikowy*, skrobia kukurydziana*, sól morska, pieprz czarny mielony* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Fasolka po bretońsku w sosie pomidorowym, oparta na tradycyjnym przepisie brytyjskim.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzewać przez kilka minut. Nie dopuścić do wrzenia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 419 kJ / 100 kcal;
Tłuszcz: 1,30 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany: 15,2 g;
w tym cukry: 5,8 g;
Błonnik: 5,3 g;
Białko: 4,10 g;
Sól: 0,44 g.
INFORMACJA ALERGENNA
fasola, kukurydza
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chodnym miejscu.
fasola biała* (50%), woda, pomidory* (27%), cukier*, cebula*, skrobia kukurydziana*, olej słonecznikowy*, biały ocet winny*, sól, czosnek w proszku*, pieprz czarny*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SKŁADNIKI
fasola biała* 45%, pomidory* 30%, woda, cukier*, cebula*, olej słonecznikowy*, skrobia kukurydziana*, sól morska, pieprz czarny mielony* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Fasolka po bretońsku w sosie pomidorowym, oparta na tradycyjnym przepisie brytyjskim.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzewać przez kilka minut. Nie dopuścić do wrzenia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 419 kJ / 100 kcal;
Tłuszcz: 1,30 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany: 15,2 g;
w tym cukry: 5,8 g;
Błonnik: 5,3 g;
Białko: 4,10 g;
Sól: 0,44 g.
INFORMACJA ALERGENNA
fasola, kukurydza
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chodnym miejscu.
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.