Skoga 212g pan de hamburguesa
Cechy:
bez konserwantów


Wartości odżywcze (%) | (100 g): |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1210 kJ (286,1 kcal) |
białko: | 10,3 g |
węglowodany: | 51 g |
tłuszcze: | 4,5 g |
Cechy:
bez konserwantów
ul. Strużańska 10
Stanisławów Pierwszy
05-126 Nieporęt
Polska/Poland
mąka pszenna* (66 %), woda, olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, sól morska, maltodekstryna*, syrop glukozowy, kwas: kwas mlekowy, ekstrakt z ryżu*, substancja spulchniajaca: w(...)


precio: 11,57 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Envolturas_de_tortilla_Amaizin_BIO/39776.htmlmąka pszenna*(57%), woda, otręby pszenne* (9%), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, kwas: kwas mlekowy, sól morska, białko sojowe*, maltodekstryna*, substancja spulchniająca: (...)


precio: 11,81 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Amaizin_Tortilla_wraps_con_salvado_fuente_de_fibra_diettica_BIO_zrodlo_blonnika_pokarmowego_BIO/50617.html2025-08-10
mąka pszenna (58 %), woda, olej rzepakowy rafinowany, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, pomidory w proszku (1,7 %), mieszanka wypiekowa: glukoza, sól, substancje spulch(...)


precio: 6,46 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Tortilla_de_trigo_con_sabor_a_tomate_Sandra_pomidorowym/108806.htmlmąka pszenna (58 %), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, szpinak w proszku (1,7 %), mieszanka wypiekowa: glukoza, sól, substancje spulchn(...)


precio: 6,45 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Tortilla_de_trigo_Sandra_con_sabor_a_espinacas_szpinakowym/108807.htmlMąka PSZENNA (69%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, (...)


precio: 5,88 zł
PLN https://es.dodomku.pl/El_cereal_produce_tortilla_de_trigo/114823.html2025-09-10
Mąka PSZENNA (66%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, otręby PSZENNE (1,8 %), płatki OWSIANE (1,6 %), płatki JĘCZMIENNE (1,6 %), gluten PSZENNY, regulator kwasowoś(...)


precio: 5,84 zł
PLN https://es.dodomku.pl/El_cereal_rinde_Tortilla_multigrano/114824.html2025-09-21