Harina de lentejas rojas sin gluten Probio BIO
SKŁADNIKI
Mąka z \n soczewicy* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka z soczewicy \ndoskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup, do wypieku \nciasteczek, muffinów, panierowania czy przygotowywania ciast i \nnaleśników.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 \ng
Wartość energetyczna: 1580 kJ/378 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
W tym \nkwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 67 g
W tym cukry: 0,0 \ng
Błonnik: 10 g
Białko: 24 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA \nALERGENNA
Produkt może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI \nPRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25˚C i wilgotności \nwzględnej do 70%.


SKŁADNIKI
Mąka z
soczewicy* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka z soczewicy
doskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup, do wypieku
ciasteczek, muffinów, panierowania czy przygotowywania ciast i
naleśników.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/378 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
W tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 67 g
W tym cukry: 0,0
g
Błonnik: 10 g
Białko: 24 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25˚C i wilgotności
względnej do 70%.
precio: 6,16 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Harina_de_maz_sin_gluten_Probio_BIO_bezglutenowa_BIO/89719.htmlprecio: 12,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Harina_de_bellota_Dary_Natury_BIO_sin_gluten_bezglutenowa/46596.html2026-10-02