Presidente Delicado requesón con rábano
Marek Presidente Delicado requesón con rábano


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 471 kJ / 113 kcal |
Tłuszcz | 7,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,6 g |
Węglowodany | 4,5 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 1,0 g |
Mleko : | Zawiera |
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
- Marek , 2025-02-07 11:48:00Ok.super twarozek
precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Requeson_graso_Piatnica_8_de_grasa._8_tl./25800.htmlprecio: 5,70 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Requeson_Piatnica_semigraso_4_de_grasa_4_tl./26022_2312640_570.htmlprecio: 3,80 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_cottage_ligero_Piatnica_0_grasa._0_tl./27832_2312651_380.htmlprecio: 6,22 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_cottage_graso_Mlekpol_Mazurski_Smak._8_de_grasa_tlusty._8_tl./30359.htmlprecio: 6,56 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Requeson_semigraso_Mlekpol_Mazurski_Smak._4_de_grasa_poltlusty._4_tl./30360.htmlprecio: 6,56 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_cottage_magro_Mlekpol_Mazurski_Smak._0_grasa_chudy._0_tl./30361.htmlprecio: 4,65 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_semi_grasa/42524.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


precio: 6,84 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_brie_naturales_naturalny/19783_2313025_684.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)


precio: 9,85 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Correggio_rallado_tipo_parmesano_parmezan_tarty/20167.htmlprecio: 14,71 zł
PLN https://es.dodomku.pl/crema_cuajada/43272.html