Productos
quesos azules se hacen con leche y cuajo. Ellos se pueden cubrir con un molde verde, azul o blanco. El más famoso pertenecen, entre otros, Brie, Camembert y Gorgonzola.
Ser Camembert: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, Penicillium candidum. Sos żurawinowy: żurawina 40%, woda, cukier, skrobia modyfikowana, sok z cyt(...)


precio: 12,51 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Mlekovita_Camembert_Blue_Cheese_Grill_La_Polle_2x100g_30g_salsa_de_arndanos_Grill_La_Polle_2x100g_30g_sos_zurawinowy/99309.html2025-06-22
Ser Camembert: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, Penicillium candidum. Sos żurawinowy: żurawina 40%, woda, cukier, skrobia modyfikowana, sok z cyt(...)


precio: 13,01 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Mlekovita_Camembert_Blue_Cheese_Grill_La_Polle_2x100g_30g_salsa_de_arndanos_Grill_La_Polle_2x100g_30g_sos_zurawinowy/99309_2329587_1301.html2025-06-30
mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_azul_plateado/48983.htmlprecio: 6,58 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_clsico_Mlekovita_La_Polle_Brie_ser_plesniowy/99271.htmlprecio: 6,58 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_clsico_Mlekovita_La_Polle_Camembert_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_azul/27641.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_azul_turquesa/26033.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


precio: 7,60 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_brie_naturales_naturalny/19783.html