Productos
quesos azules se hacen con leche y cuajo. Ellos se pueden cubrir con un molde verde, azul o blanco. El más famoso pertenecen, entre otros, Brie, Camembert y Gorgonzola.
precio: 5,92 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_clsico_Mlekovita_La_Polle_Brie_ser_plesniowy/99271_2309892_592.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


precio: 9,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Igor_queso_gorgonzola/44882.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_azul_plateado/48983.htmlprecio: 6,58 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_clsico_Mlekovita_La_Polle_Camembert_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_azul_turquesa/26033.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


precio: 7,60 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_brie_naturales_naturalny/19783.html