sal con un contenido reducido de sodio en el salero


¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
sól morska jodowana 70,0 % (sól morska, substancja wzbogacająca: jodan potasu), sól potasowa KCl 30,0 %, Zawartość jodanu potasu 3,9 +/-1,3 mg/100 g soli


precio: 4,88 zł
PLN https://es.dodomku.pl/sal_de_mar_con_nivel_reducido_de_350_g_de_sodio_y_potasio_y_magnesio_zawartosci_sodu_z_potasem_i_magnezem/47605.htmlprecio: 0,74 zł
PLN https://es.dodomku.pl/sal_de_nitrito/31683_2321981_74.htmlprecio: 10,59 zł
PLN https://es.dodomku.pl/mar_molino_de_sal/35155.htmlsól NaCl - 99,5%, substancja wzbogacająca: KIO3 - jodan potasu, substancja przeciwzbrylająca - E 536, 100 g soli zawiera 3,9 ± 1,3 mg jodanu potasu


precio: 3,54 zł
PLN https://es.dodomku.pl/o_Sal_de_mesa_yodada/36197.htmlSól himalajska różowa drobno mielona 100%, nierafinowana. Nie zawiera substancji przeciwzbrylającej.


precio: 9,70 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Planeta_cristalino_Sal_del_Himalaya_Rosa_finamente_molido_Rozowa_Drobno_mielona/46503.htmlprecio: 9,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Planeta_cristalino_Sal_del_Himalaya_Rosa_Molida_gruesa_Rozowa_Grubo_mielona/46504.htmlOpis:Sól morska pozyskiwana jest przez odparowanie wody morskiej. To najbardziej znana przyprawa w naszej kuchni. Ze względu na unikalny smak od wieków ceniona jest w kuchniac(...)


precio: 8,30 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Tesoros_de_la_sal_del_mar_del_ocano_finamente_molidas_mielona/46737.htmlOpis:Sól morska pozyskiwana jest przez odparowanie wody morskiej. To najbardziej znana przyprawa w naszej kuchni. Ze względu na unikalny smak od wieków ceniona jest w kuchniac(...)


precio: 11,65 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Tesoros_de_la_sal_molida_gruesa_de_mar_del_ocano_mielona/46738.html2026-03-26