mąka pełnoziarnista: pszenna, żytnia, orkiszowa
Mąka pełnoziarnista 3 zboża jest wytwarzana z całych ziaren zbóż, popularnie zwana mąką razową. Pochodzi ona z rozdrobnienia oczyszczonego ziarna pszenicy, żyta i orkiszu, z zachowaniem w końcowym produkcie przemiału wszystkich części rozdrobnionego ziarna. Stąd też ciemniejszy kolor mąki pełnoziarnistej. Produkty pełnoziarniste są źródłem błonnika i minerałów. Stanowią ważną część właściwie zbilansowanej diety, której dopełnieniem jest zdrowy styl życia.
Lubella Pełne Ziarno powstaje z całego ziarna: łuski, jądra i kiełka, dlatego jest cennym źródłem błonnika i składników mineralnych, takich jak: fosfor, magnez i żelazo.
3 zboża, źródło błonnika i minerałów z pełnego ziarna, do samodzielnego wykonania, do wypiekacza
Lubella
Mąka Pełne Ziarno - 3 zboża jest dedykowana do wypieku chleba.
Lubella Tradycja od 1881
Mąka pełnoziarnista z 3 zbóż
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torba papierowa
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1
20-469 Lublin
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1
20-469 Lublin