woda, migdały 2 %, węglan wapnia, stabilizatory: guma gellan, guma guar, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól
Dobre w swej naturze
Spróbuj!
do shake'ów
do deserów
do kultowej kawy Inka
bez dodatku cukru, źródło wapnia, naturalnie bez laktozy, odpowiednia dla wegan
Inka
Roślinna alternatywa mleka o subtelnym, orzechowym smaku dla tych, którzy wiedzą, że tajemnica udanej zmiany nawyków żywieniowych tkwi w przyjemności smaku. Napój bez dodatku cukru, jest doskonałym źródłem wapnia. Teraz w wygodnym opakowaniu 500 ml – wypijasz świeże, nie marnujesz ani kropli.
Napój migdałowy z wapniem, UHT.
Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
Wstrząśnij przed użyciem
Skruszona markiza
Przepis:
2 łyżeczki Inki klasycznej, 4-5 ciastek typu markizy czekoladowe, 200 ml napoju migdałowego i 2-3 kostki lodu
Blendujemy na gładką masę
Boki wysokiej szklanki ozdabiamy wewnątrz sosem czekoladowym
Przelewamy napój do szklanki.
Karton