woda, ekstrakt z kokosa 9 % (miąższ kokosowy, woda), ziarna soi 2,3 %, węglan wapnia, regulatory kwasowości: fosforan dipotasowy, węglan potasu, substancja zagęszczająca: guma gellan, sól, naturalny aromat, ryboflawina (witamina B2), witamina D, witamina B12
Dobre w swej naturze
Doskonała roślinna alternatywa mleka, która wzbogaci smak ulubionej kawy.
idealne do spieniania, bez dodatku cukru, źródło wapnia i witamin D, B2, B12, odpowiedni dla wegan
Inka
Napój kokosowy z wapniem i witaminami, UHT.
Najlepiej spożyć przed: patrz góra opakowania.
Po otwarciu przechowuj w lodówce, nie dłużej niż 4 dni.
By uzyskać idealną piankę, najpierw schłódź napój w lodówce, następnie tuż przed podaniem podgrzej do 60 stopni i spieniaj.
Wstrząśnij przed użyciem
Zostań domowym baristą!
Kawa kokos i czekolada
Przepis:
Espresso wymieszać z 50 ml napoju kokosowego Barista. Dodać 5 łyżeczek Inki czekoladowej. 150 ml napoju kokosowego Barista spienić i dodać do kawy. Udekorować wiórkami kokosowymi i czekoladą.
Karton