Blanco había enlatado frijoles en salsa de tomate
Woda, biała fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, cebula suszona, przyprawy 0,2%, mieszanka ziół, czosnek suszony.
Wartości odżywcze (%) | produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 455 kJ - 109 kcal |
Tłuszcz | 3,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 13,1 g |
w tym cukry | 5,8 g |
Błonnik | 5,1 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 1,00 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje. |
Fasolka po bretońsku ? la Bonduelle
Składniki: 2 puszki Białej Fasoli w Sosie Pomidorowym Bonduelle 425ml, 100g kiełbasy pokrojonej w kostkę, 100g boczku pokrojonego w kostkę, 3 cebule pokrojone w plasterki, majeranek, sól i pieprz do smaku.
Przygotowanie: Cebulę i boczek wyłożyć na patelnię. Na niewielkim ogniu wytopić tłuszcz i zeszklić na nim cebulę. Cebulę, boczek i kiełbasę połączyć z fasolą. Podgrzewać na małym ogniu. Jeżeli trzeba, odparować sos lub uzupełnić wodą. Doprawić do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Chwilę gotować. Podawać z pieczywem.
Polska fasolka po bretońsku
Podsmaż kiełbasę w plasterkach razem z cebulką pokrojoną w kostkę. Dodaj polską fasolkę po bretońsku i podgrzej. Dopraw majerankiem.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 4/5
Na podstawie 4 ocen.
- 2017-03-16 11:02:16Rewelacyjny produkt, szkoda ze nie zawsze znajduje sie w ofercie