Bio Planet Harina de trigo pan tipo 750 BIO


Mąka pszenna chlebowa typ 750* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
Mąka Puszysta krupczatka - idealna również do: eklerów, ptysiów oraz ciast makaronowych\n\nDzięki nowemu funkcjonalnemu opakowaniu mąka nie będzie się już rozsypywać w Twojej(...)


precio: 4,57 zł
PLN https://es.dodomku.pl/harina_krupczatka_mullidas/34644.htmlEkologiczna mąka pszenna otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej. Bogata w gluten ułatwia wyrastanie ciasta, dając mu elastyczność oraz d(...)


precio: 9,81 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Harina_de_trigo_Bio_Planet_tipo_480_BIO_typ_480_BIO/37843.html2026-08-26
precio: 14,61 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Bio_Planet_BIO_Higos_Secos/34144.htmlprecio: 10,23 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Almendras_Bio_Planet_BIO/34145.htmlprecio: 10,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Copos_de_almendras_Bio_Planet_almendras_cortadas_BIO/34146.htmlprecio: 10,81 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Pasas_sultanas_sin_gluten_Bio_Planet_BIO_bezglutenowe_BIO/34148.htmlsuszona żurawina* (60%), cukier trzcinowy* (40%), olej słonecznikowy* (0,1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)


precio: 7,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Arndano_Bio_Planet_endulzado_con_azcar_de_caa_BIO_trzcinowym_BIO/34149.htmlRodzynki sułtanki*, olej słonecznikowy* (0,5%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 292 kcal ( 1242 kJ) Białko- 2,7 g Węg(...)


precio: 17,37 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Bio_Planet_Pasas_pasas_sultanas_sin_gluten_BIO_bezglutenowe_BIO/34150.htmlprecio: 11,13 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Bio_Planet_BIO_Arroz_Basmati_Integral_pelnoziarnisty_BIO/34151.html