Productos
quesos azules se hacen con leche y cuajo. Ellos se pueden cubrir con un molde verde, azul o blanco. El más famoso pertenecen, entre otros, Brie, Camembert y Gorgonzola.
mleko pasteryzowane, sól, zioła prowansalskie (0,35 %), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


precio: 5,56 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Camembert_turco_con_hierbas/113799_2361535_556.html2025-10-09
mleko pasteryzowane, sól, zielony pieprz (1,2 %), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


precio: 7,41 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Camembert_turco_con_pimienta/113796.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


precio: 9,29 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Igor_queso_gorgonzola/44882.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_azul_plateado/48983.htmlprecio: 6,72 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_clsico_Mlekovita_La_Polle_Camembert_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


precio: 7,41 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Queso_azul_natural_Turek_Brie/113795.html2025-10-16
mleko pasteryzowane, sól, białka mleka, kultury mleczarskie, kultury jogurtowe gatunku Lactobacillus bulgaricus, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candid(...)


precio: 7,41 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Turek_Camembert_light._sin_lactosa/113797.htmlmleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


precio: 7,41 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Turek_Camembert_natural/113798.html2025-10-11
mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


precio: 6,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_azul/27641.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


precio: 7,42 zł
PLN https://es.dodomku.pl/queso_brie_naturales_naturalny/19783.html