espadín salsa de tomate populares
szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. lll d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar, regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas cytrynowy, mieszanka przypraw, naturalny aromat papryki
Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 547 kJ / 131 kcal |
Tłuszcz: | 7,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,9 g |
Węglowodany: | 4,5 g |
w tym cukry: | 3,6 g |
Białko: | 12 g |
Sól: | 1,1 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
Ryba : | Zawiera |
Gorczyca : | Zawiera |
Pszenica : | Zawiera |
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 2 ocen.