Néctar tradicional de trigo sarraceno con miel de abeja
Smak:
ma wyrazisty zapach i lekko ostry ,gorzki smak , mało słodki , lekko drapiący
Kolor:
karmelowy
Konsystencja:
skrystalizowany
Właściwości:
Zawiera wiele składników mineralnych, oraz witamin jak rutynA, substancje odpornościowe (inhibiny), magnez, żelazo, fosfor, potas, mangan, sód, miedź, krzem, cynk, witamina C, wit B1, wit B2, wit PP fosfataza, amylaza.
Miód warto stosować na kaszel, przeziębienie, grypę, choroby układu krążenia, układu pokarmowego,choroby skóry, choroby wątroby, wpływa korzystnie na odporność organizmu.
Pomaga w stanach napięcia nerwowego.
Miód gryczany może być stosowany w leczeniu anemii, zarówno u dorosłych jak i u dzieci.
Powinny go spożywać przede wszystkim osoby zagrożone zawałem serca, oraz udarem mózgu.
Idealny dla osób starszych.
Chroni naczynia krwionośne, a nawet wpływa na poprawę elastyczności ich ścian, dzięki czemu zapobiega powstawaniu opuchnięć oraz obrzęków.
Przyspiesza usuwanie z organizmu toksyn, ołowiu i promieniotwórczych pierwiastków oraz redukuje szkodliwość takich używek jak alkohol, herbata czy kawa.
Przyspiesza regeneracje organizmu, oraz ułatwia gojenie się ran.
Pomaga w przypadku kłopotów trawiennych, wzdęć, bólu brzucha, a także biegunki. W przebiegu przeziębienia można zjadać 1 do 2 łyżek miodu trzy razy w ciągu dnia. W celu zapobiegania chorobom warto codziennie spożywać około 1-2 łyżek miodu.
Smak:
ma wyrazisty zapach i lekko ostry ,gorzki smak , mało słodki , lekko drapiący
Kolor:
karmelowy
Konsystencja:
skrystalizowany
Właściwości:
Zawiera wiele składników mineralnych, oraz witamin jak rutynA, substancje odpornościowe (inhibiny), magnez, żelazo, fosfor, potas, mangan, sód, miedź, krzem, cynk, witamina C, wit B1, wit B2, wit PP fosfataza, amylaza.
Miód warto stosować na kaszel, przeziębienie, grypę, choroby układu krążenia, układu pokarmowego,choroby skóry, choroby wątroby, wpływa korzystnie na odporność organizmu.
Pomaga w stanach napięcia nerwowego.
Miód gryczany może być stosowany w leczeniu anemii, zarówno u dorosłych jak i u dzieci.
Powinny go spożywać przede wszystkim osoby zagrożone zawałem serca, oraz udarem mózgu.
Idealny dla osób starszych.
Chroni naczynia krwionośne, a nawet wpływa na poprawę elastyczności ich ścian, dzięki czemu zapobiega powstawaniu opuchnięć oraz obrzęków.
Przyspiesza usuwanie z organizmu toksyn, ołowiu i promieniotwórczych pierwiastków oraz redukuje szkodliwość takich używek jak alkohol, herbata czy kawa.
Przyspiesza regeneracje organizmu, oraz ułatwia gojenie się ran.
Pomaga w przypadku kłopotów trawiennych, wzdęć, bólu brzucha, a także biegunki. W przebiegu przeziębienia można zjadać 1 do 2 łyżek miodu trzy razy w ciągu dnia. W celu zapobiegania chorobom warto codziennie spożywać około 1-2 łyżek miodu.
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 2 ocen.