Aceite universal Mazovia


Wartości odżywcze (%) | w 100 ml produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 3469 kJ /828 kcal |
tłuszcz | 92 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 7 g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 59 g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 24 g |
węglowodany | 0 g |
cukry | 0 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Witamina E | 44 mg (367%*) |
*dzienna referencyjna wartość spożycia |
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: dość dobry 3/5
Na podstawie 1 oceny.
Delicato Extra Vergine\nNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. \n\nOliwa extra vergine Delicato powsta(...)


precio: 30,34 zł
PLN https://es.dodomku.pl/aceite_de_oliva_delicato_de_la_primera_presion_en_fro_extra_virgen_._con_una_luz_y_sabor_suave_z_pierwszego_tloczenia_na_zimno_Extra_Vergine/24655.htmlClassico Extra Vergine\nNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. \n\nClassico jest od lat absolutnym bes(...)


precio: 30,53 zł
PLN https://es.dodomku.pl/aceite_de_oliva_classico_de_la_primera_presion_en_fro_z_pierwszego_tloczenia_na_zimno/24675.htmlprecio: 23,14 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Olandia_Aceite_de_colza_BIO_prensado_en_fro_para_frer_smazenia_tloczony_na_zimno_BIO/83505.html2026-03-15
precio: 10,46 zł
PLN https://es.dodomku.pl/aceite_de_canola/19864.htmlprecio: 8,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Beskid_aceite_de_colza_puro/81123.htmlrafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia (96,5%), bazylia (0,2%), majeranek, oregano (0,1%), szałwia, cząber, tymianek, rozmaryn (0,1%), mięta, aromaty naturalne


precio: 8,85 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Aceite_de_colza_Kujawski_con_romero._organo_y_albahaca_z_rozmarynem._oregano_i_bazylia/102339.html2026-06-12