Kujawski aceite de semilla de calabaza prensado en frío


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza 1 łyżka stołowa (10 g) |
---|---|
Wartość energetyczna | 370 kJ/ 90 kcal |
Tłuszcz / w tym: | 10,0 g |
- kwasy nasycone | 1,7 g |
- jednonienasycone | 3,7 g |
- wielonienasycone | 4,6 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Butelka zawiera 23 łyżki stołowe. |
precio: 31,20 zł
PLN https://es.dodomku.pl/aceite_de_oliva_Alce_Nero_nios_virgen_extra_BIO_virgin_dla_dzieci_BIO/50848.htmlrafinowany olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia (96,5%), bazylia (0,2%), majeranek, oregano (0,1%), szałwia, cząber, tymianek, rozmaryn (0,1%), mięta, aromaty naturalne


precio: 8,85 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Aceite_de_colza_Kujawski_con_romero._organo_y_albahaca_z_rozmarynem._oregano_i_bazylia/102339.html2026-06-12
80% olej rzepakowy tłoczony na zimno, 10 % olej konopny tłoczony na zimno, 10% olej z wiesiołka tłoczony na zimno


precio: 14,74 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Kashubian_Oils_Omega_Mix_Oil._una_mezcla_de_aceite_de_colza_prensado_en_fro._aceite_de_camo_y_aceite_de_onagra_mieszanka_tloczonego_na_zimno_oleju_rzepakowego_konopnego_i_z_wiesiolka/113122.html2025-09-30
precio: 26,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Kashubian_Oils_Aceite_de_comino_negro_prensado_en_fro_tloczony_na_zimno/113125.htmlprecio: 10,46 zł
PLN https://es.dodomku.pl/aceite_de_canola/19864.htmlDelicato Extra Vergine\nNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. \n\nOliwa extra vergine Delicato powsta(...)


precio: 30,34 zł
PLN https://es.dodomku.pl/aceite_de_oliva_delicato_de_la_primera_presion_en_fro_extra_virgen_._con_una_luz_y_sabor_suave_z_pierwszego_tloczenia_na_zimno_Extra_Vergine/24655.htmlClassico Extra Vergine\nNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. \n\nClassico jest od lat absolutnym bes(...)


precio: 30,53 zł
PLN https://es.dodomku.pl/aceite_de_oliva_classico_de_la_primera_presion_en_fro_z_pierwszego_tloczenia_na_zimno/24675.html