Galbani Salame spianata
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
- Bez glutenu
- Bez laktozy


Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
- Bez glutenu
- Bez laktozy
szynka wieprzowa, sól, przyprawy, glukoza, cukier, laktoza (z mleka), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytwo(...)


precio: 16,57 zł
PLN https://es.dodomku.pl/23536/23536.htmlprecio: 8,27 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Falcons_Sokoliki_szyneczka_Aves/48579.htmlboczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, (...)


precio: 8,13 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Tocino_ahumado_Falcons_prima/48581.htmlkarkówka wieprzowa bez kości (87%), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, karagen, glukoza, maltodekstryna, błonnik pszenny (bezglutenowy), białko wieprzowe kolagenowe, prze(...)


precio: 7,38 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Sokolow_Jamon_Cocido/73058.htmlmięso wieprzowe z szynki (100 g szynki otrzymano ze 100 g mięsa wieprzowego z szynki), sól, ekstrakty owoców, warzyw i przypraw, naturalne aromaty


precio: 7,49 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Dolina_Dobra_Szynka_100_carne/107144_2363211_749.htmlschab wieprzowy (100 g produktu otrzymano ze 100 g mięsa wieprzowego), sól, naturalne aromaty, ekstrakty przypraw i owoców


precio: 8,88 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Dolina_Dobra_Cerdo_100_carne/107172.html