Chips de chile salami CHRUPUS Sokołów
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
To innowacyjna forma przekąski w postaci suszonych powietrzem mięsnych plasterków, które przyjemnie chrupią podczas spożywania. Wyraźny smak salami jest doskonale zachowany poprzez unikalny proces technologiczny. Sama forma produktu jest idealną alternatywą dla chipsów ziemniaczanych. Na uwagę zasługuje również bardzo wysoka zawartość mięsa (246 g mięsa wieprzowego na 100 g wyrobu), która gwarantuje najwyższą jakość i znakomity smak produktu.
Składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, papryka chilli, aromaty, pieprz, glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe.
Do wytworzenia 100g produktu zużyto 246g mięsa wieprzowego.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia: 2431 kJ/586 kcal
tłuszcz 47 g
- w tym kwasy nasycone 20 g
węglowodany 1,3 g
- w tym cukry <0,5 g
białko 38 g
sól 5,9 g
Możliwa obecność: selera, soi, gorczycy, pochodnych mleka.
Możliwa obecność: selera, soi, gorczycy, pochodnych mleka.
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
To innowacyjna forma przekąski w postaci suszonych powietrzem mięsnych plasterków, które przyjemnie chrupią podczas spożywania. Wyraźny smak salami jest doskonale zachowany poprzez unikalny proces technologiczny. Sama forma produktu jest idealną alternatywą dla chipsów ziemniaczanych. Na uwagę zasługuje również bardzo wysoka zawartość mięsa (246 g mięsa wieprzowego na 100 g wyrobu), która gwarantuje najwyższą jakość i znakomity smak produktu.
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.
SOKOŁÓW jest jednym z największych producentów mięsa i przetworów w Centralno-Wschodniej Europie i jednym z czołowych liderów branży w Polsce. Od lat wyznacza standardy i jest prekursorem zmian w branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki konsekwentnym i skutecznym działaniom, przywiązywaniem szczególnej uwagi do standardów bezpieczeństwa wyrobów, marka ”SOKOŁÓW” jest najbardziej znaną i najchętniej kupowaną marką produktów mięsnych w Polsce.
Temperatura przechowywania od +4°C do +25°C
PL
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski