Better Fish Lonchas de salmón del Atlántico, ahumado en frío, orgánico
Plastry wędzone na zimno BETTER FISH to produkt poddany procesowi wędzenia. Proces produkcyjny: filety solone poddawane są procesowi wędzenia (suszenia + zadymienia) w temperaturze do +30 stopni Celsjusza. Następnie filety są wychładzane i plastrowane. W takiej formie produkt jest gotowy do spożycia.
ŁOSOŚ atlantycki* (97 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Warość energetyczna: 804 kJ/193 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 19 g
Sól: 3,0 g
Plastry wędzone na zimno BETTER FISH to produkt poddany procesowi wędzenia. Proces produkcyjny: filety solone poddawane są procesowi wędzenia (suszenia + zadymienia) w temperaturze do +30 stopni Celsjusza. Następnie filety są wychładzane i plastrowane. W takiej formie produkt jest gotowy do spożycia.