Salchichas Berlinki con queso


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Energia: | 948 kJ/228 kcal |
Tłuszcz: | 18 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 6,3 g |
Węglowodany: | 2,6 g |
- w tym cukry: | 0,4 g |
Białko: | 14 g |
Sól: | 2,9 g |
Seler : | Może zawierać |
Mleko : | Zawiera |
Gorczyca : | Może zawierać |
Soja : | Może zawierać |
mięso wieprzowe z szynki, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, Na 100 g wyrobu gotowego zużyto 146 (...)


precio: 20,36 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Krakus_Krakowska_seco_de_jamon/105378.htmlmięso wieprzowe 72 %, woda, sól, skrobia ziemniaczana, błonnik bambusowy, aromaty, glukoza, przyprawy


precio: 7,17 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Dolina_Dobra_Salchichas_Dobre/111476_2317444_717.htmlmięso (134 g wieprzowego i 15 g wołowego wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, przyprawy (w tym czosnek), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja(...)


precio: 8,77 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Oro_Cracovia_salchicha_seca_._cortada_2x50g/20868.htmlmięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano z 171 g mięsa (w tym 30 g mięsa wieprzowego z szynki)), sól, przyprawy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwując(...)


precio: 16 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Krakus_Salchichas_kabanos_clsicas_con_jamon/23485.htmlmięso wieprzowe (119 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca:(...)


precio: 7,32 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Oro_Zywiecka_salchicha_seca_._cortada_2x50g/38765.htmlprecio: 17,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Primavera_Salami_Milano._lonchas_sin_gluten_de_maduracion_BIO_dojrzewajace_plastry_bezglutenowe_BIO/51562.html2025-04-27
wieprzowina*, sól morska, papryka* (2 %), oregano*, czosnek* (*certyfikowany mskładnik ekologiczny)


precio: 17,72 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Salchichon_Bio_Verde_con_pimientos_BIO_lonchas_plastry_BIO/54653.html2025-06-04