Balcerzak Pechuga de pavo al horno
Pierś z indyka pieczona.


Mięso z indyka 85%, woda, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, stabilizatory: E326, E261, E451; glukoza, substancja zagęszczająca: E407; przeciwutleniacz: E316; aromat, substancja konserwująca: E250.
Pierś z indyka pieczona.
¿Cómo añadir una opinión?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
precio: 7,47 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Falcons_Sokoliki_szyneczka_Aves_drobiowa/48579.htmlszynka wieprzowa, sól, przyprawy, glukoza, cukier, laktoza (z mleka), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytwo(...)


precio: 15,23 zł
PLN https://es.dodomku.pl/23536/23536.html2025-04-30
polędwica wieprzowa, sól, glukoza, sacharoza, substancja konserwująca – azotyn sodu, kultura bakteryjna, pleśń szlachetna.Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 180 g mięsa wiep(...)


precio: 15,23 zł
PLN https://es.dodomku.pl/42991/42991.htmlboczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, (...)


precio: 7,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Tocino_ahumado_Falcons_prima/48581_2313166_799.htmlmięso wieprzowe z szynki (100 g szynki otrzymano ze 100 g mięsa wieprzowego z szynki), sól, ekstrakty owoców, warzyw i przypraw, naturalne aromaty


precio: 9,99 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Dolina_Dobra_Szynka_100_carne/107144.htmlschab wieprzowy (100 g produktu otrzymano ze 100 g mięsa wieprzowego), sól, naturalne aromaty, ekstrakty przypraw i owoców


precio: 8,88 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Dolina_Dobra_Cerdo_100_carne/107172.htmlprecio: 32,49 zł
PLN https://es.dodomku.pl/Miel_de_nctar_de_eucalipto_BIO_Alce_Nero_eukaliptusowy_BIO/114805.html2026-09-29