opiniones de los viajeros

Puntuación 4.7 / 5
Promedio de: 8535 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8535 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2020-05-28 23:01:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardem zadwolona , 2020-05-28 22:09:01
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , 2020-05-28 20:08:49
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane bardzo szybko .Wszystko starannie zapakowane.Warzywa świeże zapakowane w worki papierowe a słoiki i puszki w folię bąbelkową Pierwszy raz zamawiałam mleko w butelce i doszło całe. Zamawiam w tym sklepie już od paru lat i cieszę się że po trudnościach związanych z pandemią ( marzec, kwiecień) sklep wrócił do normalności i można tu już zamówić i świeże warzywa,nabiał i dania obiadowe bo tego mi brakowało przez te dwa miesiące. , 2020-05-28 17:29:48
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja zamówienia została zrealizowana w ekspresowym tempie. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona, ale... Po otworzeniu jeden szklany sosik był stłuczony i cały sos wylany. Nie wiem co kurierzy robili z tą paczką, ale musieli chyba nią rzucać bo paczka była naprawdę solidnie zapakowana. Ps. Sosy ostre jak pieron! , 2020-05-28 17:22:07
Opinie klientów dodomku.pl kolejny raz robię zakupy w tym sklepie. to co wybieram bardzo szybko wysyłane w bardzo starannym opakowaniu. Dziękuję za podarunek - butelka darmowej wody żródlanej. , 2020-05-28 16:48:35
Opinie klientów dodomku.pl Towar dostarczony bardzo szybko. Wszystkie artykuły bardzo starannie zapakowane. , 2020-05-28 16:39:04
Opinie klientów dodomku.pl super plus za mega szybką dostawę; jedyny mini minusik to wybór produktów - trochę ograniczony wybór , 2020-05-28 15:17:10
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze zapakowane, jedno ale, termin doręczenia 26 maj, paczka dostarczona 28 maj. kurier dwa dni woził paczkę. 26-28 maj. , 2020-05-28 15:08:28
Opinie klientów dodomku.pl WSZYTSKO SPRAWNIE I PRODUKTY JAK W OPISIE , 2020-05-28 14:45:17
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. , 2020-05-28 14:32:11
Opinie klientów dodomku.pl UWAGA: sklep nie realizuje całego zamówienia. Brakuje towaru w paczce a sklep milczy i nie wyjaśnia zaistniałej sytuacji!! Nie polecam nikomu tego sklepu uważajcie! , 2020-05-28 13:40:57
Opinie klientów dodomku.pl bd , 2020-05-28 13:17:01
Opinie klientów dodomku.pl Wczoraj zamówilem towar, a dziś już mam. Polecam każdemu ten sklep, bo jest tego wart. , 2020-05-28 13:16:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko rewelacja. , 2020-05-28 10:56:38
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wielka staranność w spakowaniu przesyłki perfekcja czyli Tip Top , 2020-05-28 08:54:16
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zostało zrealizowane bardzo starannie. Płyny solidnie zapakowane... wszystko jest ok. Dziękuję. , 2020-05-28 08:42:47
Opinie klientów dodomku.pl Dziekujemy wszystko super. , 2020-05-28 01:52:23
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dotarła z jednodniowym opóźnieniem. Cytryny zepsuta, zamiast imbiru pomarańcze. Więcej nie skorzystam , 2020-05-27 20:09:16
Opinie klientów dodomku.pl zawsze pozytywna , 2020-05-27 19:56:39
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie zapakowane, szybka wysyłka i dostawa. Polecam , 2020-05-27 18:50:07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam dobry kontakt przesyłka według zamówienia , 2020-05-27 17:35:25
Opinie klientów dodomku.pl Jestesmy bardzo zadowoleni , 2020-05-27 17:21:27
Opinie klientów dodomku.pl Czekam już dziewiątą godzinę od umówionej i brak towaru w Gdyni. Na stronie zamówienie oznaczone jako zrealizowane już od rana. , 2020-05-27 17:02:28
Przesyłka dotarła o 18:30. Na szczęście była tak dobrze zapakowana, że całodzienne jej błądzenie po trójmieście chyba nie uszkodziło zawartości. Jeśli to możliwe to proszę usunąć lub ukryć moje wpisy. 2020-05-27 18:53:41
Dzisiaj skosztowałem zawartość przesyłki i była znakomita w smaku i jakości. Z pewnością to zasługa profesjonalnego traktowania towaru przez sprzedawcę. i oczywiście samego produktu, ale o producencie produktu już wiedziałem dużo wcześniej, że ma doskonałe wyroby, a tyko nie miałem sposobu jak nabyć te delikatesy, bo w normalnych sklepach są niedostępne. Polecam tego dostawcę :) 2020-05-28 09:02:50
Opinie klientów dodomku.pl Towar świeży, dobrze zabezpieczony z dobrą datą ważności. Jestem zadowolona:) , 2020-05-27 15:45:44
W ofercie powinno byc wiecej asortymentu,wprowadzcie coś ciekawego;) 2020-05-27 15:47:29
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: 2020-06-01
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5