Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

opiniones de los viajeros

Puntuación 4.8 / 5
Promedio de: 6397 Número de opiniones

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6397 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Produkty zgodne z opisami. Bardzo starannie zapakowane. Błyskawiczna dostawa i bardzo tania.POLECAM , 2019-10-16 08:29:57
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowane , szybka dostawa jestem zadowolona z zakupów . , 2019-10-16 01:43:38
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i solidnie. Polecam w 100% , 2019-10-15 22:19:53
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka starannie zapakowana.Zgodna z zamówieniem. Dostawa błyskawiczna. Polecam ten sklep internetowy , 2019-10-15 21:31:58
Opinie klientów dodomku.pl wszystko dobrze tylko 6 szt jaj pobitch , 2019-10-15 20:13:50
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2019-10-15 19:57:13
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiałem raptem dwa pudełka z hippa do ochrony mleka. Paczuszka przyszła wzorowo zapakowana. Doskonale zabezpieczona. No i przy zakupie dostaliśmy gratisy. Bardzo miło nas to zaskoczyło. Polecam. , 2019-10-15 18:54:13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, szybka dostawa. , 2019-10-15 16:29:39
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak najbardziej na plus. Spakowane idealnie. Polecam , 2019-10-15 14:38:28
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zapakowane bardzo dobrze, przesyłka ekspresowa! , 2019-10-15 13:45:34
Opinie klientów dodomku.pl Towar pierwsza klasa swiezutki choc musielismy czekac przez nieodpowiedzialnosc UPS. Wszystko solidnie zapakowane dzieki czemu pomimo uszkodzenia jednej z paczek zamowienia dotarlo praktycznie nienaruszone. Jezeli moge miec zastrzezenia to tylko do pracownikow UPS. Wszystko bylo dobrze dopoki paczki nie wjechaly do Francji. Ale generalnie powrocimy z zona w grudniu z zamowieniem swiatecznym bo w naszej ocenie najlepszy sklep z polskimi produktami.
Pozdrawiamy z Francji ekipe dodomku.pl
, 2019-10-15 09:45:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone, paczka doszła w nienaruszonym stanie, dziękuję i napewno jeszcze nie raz skorzystam :) Ps. Dziękuję za gratisy! , 2019-10-14 09:16:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2019-10-13 15:23:17
Opinie klientów dodomku.pl szybko i sprawnie. wszystko OK! , 2019-10-13 12:04:02
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie i zgodnie z zamówieniem. , 2019-10-13 07:04:57
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie zapakowane,dziękuję. , 2019-10-13 01:27:32
Opinie klientów dodomku.pl Starannie zapakowana, dostawa szybka, uprzejmie, dziękuję , 2019-10-12 12:04:54
Opinie klientów dodomku.pl Jeszcze nigdy nie zawiodłam się na tym sklepie. Wysyłka ekspresowa. Towar bez zastrzeżeń. , 2019-10-11 22:43:00
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra obsługa perfekcyjnie zapakowana paczka błyskawiczna dostawa , 2019-10-11 18:39:51
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko ok, polecam ;) , 2019-10-11 18:11:07
Opinie klientów dodomku.pl Witam. Dodomku.pl spełnił swoje zadanie co do wysyłki. Niestety oddział DPD Bydgoszcz zgubił naszą paczkę i dotarła z dużym opóźnieniem...niestety troszkę się zawiodłam , 2019-10-11 15:30:21
Opinie klientów dodomku.pl Super, wszystko w porządku. , 2019-10-11 14:16:00
Opinie klientów dodomku.pl Znakomicie. Woda dodana do paczki okazała się miłym zaskoczeniem i przydatnym gratisem. , 2019-10-11 13:50:41
Opinie klientów dodomku.pl Produkty jak zawsze dobrze zapakowane. Brak uszkodzeń. Zadowolona jak zawsze! , 2019-10-11 12:32:00
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, tylko czas dostawy o jeden dzień dłuższy niz podawany przez stronę. , 2019-10-11 11:47:31
koszyk z zakupami
zwiń koszyk