cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku, mielone migdały (4,3%), tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), kakao niskotłuszczowe, tłuszcz mleczny, fruktoza, kawa, emulgator: lecytyny (soja), syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, maślanka w proszku (z mleka), dekstroza, aromaty, sól, Biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%
4 rodzaje specjałów czekoladowych w czekoladzie deserowej
Kawowo-śmietankowa, Mus czekoladowy, Deserowa mleczna, Marcepanowa
merci
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.
Chronić przed ciepłem!
Karton
Niemcy
AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
D-13403 Berlin