Skład - ciasto:
woda 76%
mąka gryczana 12%
mąka ziemniaczana 9%
siemię lniane 3%
olej słonecznikowy
sól
Skład - nadzienie:
fasola czerwona 35%
passata pomidorowa 27%
kukurydza 17%
pieczarki 9%
granulat sojowy (z soi niemodyfikowanej genetycznie) 5,5%
olej słonecznikowy 5%
sos sojowy tamari 0,5%
ocet balsamiczny 0,5%
papryka słodka
cząber
czarny pieprz
chilli
przyprawa orientalna Atelier Smaku
gałka muszkatałowa
sól
Skład - sos:
majonez kokosowo-ziemniaczany Atelier Smaku (ziemniaki 34%, mleko kokosowe 34%, olej słonecznikowy 28%, musztarda 3%, sok z cytryny) 49%
koncentrat pomidorowy 36%
musztarda 23%
marynowana papryczka jalapeño 10%
pieprz ziołowy Atelier Smaku
papryka słodka
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energ. (kcal) 483
Wartość energ. (kJ) 2024
Tłuszcz (g) 19,8
Białko (g) 15,9
Węglowodany w tym cukier (g) 52,3
Błonnik (g) 4,3
Sód (mg) 170