BIOVEGAN gluten de levadura en polvo BIO libre
Składniki:
skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winiany potasu (czysty winian 24,7 %), substancja spulchniająca: węglany sodu
(*składniki ekologiczne)
Wartości odżywcze w 100 g:
Warość energetyczna: 1128 kJ / 266 kcal;
Tłuszcz: 0,30 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,30 g
Węglowodany: 64,30 g;
w tym cukry: < 0,10 g;
Błonnik: 1,30 g;
Białko: 0,80 g;
Sól: 16,15 g
Składniki:
skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winiany potasu (czysty winian 24,7 %), substancja spulchniająca: węglany sodu
(*składniki ekologiczne)
Wartości odżywcze w 100 g:
Warość energetyczna: 1128 kJ / 266 kcal;
Tłuszcz: 0,30 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,30 g
Węglowodany: 64,30 g;
w tym cukry: < 0,10 g;
Błonnik: 1,30 g;
Białko: 0,80 g;
Sól: 16,15 g